Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Je gegevens uit Voice exporteren

Je kunt je gegevens exporteren en downloaden vanuit Google Voice. Je kunt gegevens downloaden die niet zijn verwijderd. Je kunt ook een archief maken om voor je administratie te bewaren of de gegevens in een andere service gebruiken. Meer informatie over hoe je je gegevens downloadt

Je kunt onder andere de volgende gegevens uit Voice exporteren:

• Gesprekslijsten
  • Sms'jes
  • Voicemails en voicemailtranscripten
  • Voicemailbegroetingen
  • Factureringsgeschiedenis
  • Google Voice-nummer
  • Serviceadres

Als je een werk- of schoolaccount gebruikt, kunnen sommige gegevens mogelijk niet worden gedownload. Als je een hoofdgebruiker bent voor je Google-domein, kun je de gegevens van je organisatie downloaden of migreren. Meer informatie over hoe je Google Workspace-gegevens exporteert