Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Eksportér dine data fra Voice

Du kan eksportere og downloade dine data fra Google Voice. Du kan downloade data, der ikke er blevet slettet. Du kan også oprette et arkiv til eget brug eller bruge dataene i en anden tjeneste. Få flere oplysninger om, hvordan du downloader dine data.

Eksporterede data fra Voice omfatter:

• Opkaldslister
  • Sms-beskeder
  • Talebeskeder og transskriptioner af talebeskeder
  • Telefonsvarerhilsen
  • Faktureringshistorik
  • Google Voice-nummer
  • Tjenesteadresse

Hvis du bruger en arbejds- eller skolekonto, kan du muligvis ikke downloade alle data. Hvis du er superadministrator på dit Google-domæne, kan du downloade eller migrere din organisations data. Få flere oplysninger om, hvordan du eksporterer Google Workspace-data.