Bij de migratie van e-mails met SMTP worden tijdstempels gereset

Gebruik geen Google SMTP-servers om berichtgegevens te migreren naar Gmail als uw organisatie Vault gebruikt. Als gegevens worden verstuurd via SMTP, worden de oorspronkelijke datum en tijd waarop het bericht is ontvangen, overschreven door de datum en tijd van de migratie.

Oplossing

Gebruik een van de volgende opties om het oorspronkelijke tijdstempel te behouden:

1. Gebruik een G Suite-migratietool.
  2. Gebruik de Gmail API. De Gmail API heeft een invoegoptie waarmee u kunt kiezen welke datum wordt gebruikt om bewaren af te dwingen (de echte datumkoptekst of de tijd waarop het bericht is ontvangen). Als u de API wilt gebruiken, gebruikt u de methode users.messages.insert met deleted: true. Meer informatie