Granska alla spärrar för organisationen

I Arkiv kan du granska de organisationsenheter, användare och grupper som är spärrade för alla ärenden. Eftersom spärrar har företräde framför standardregler och anpassade lagringsregler kan den här vyn hjälpa dig att förstå vilken data som inte omfattas av dina normala policyer för datahantering.

Granska spärrar

Obs! Du måste ha behörigheten Hantera granskningar för att få åtkomst till den här informationen.

1. Logga in på vault.google.com.
  2. Klicka på Rapporter i den vänstra navigeringspanelen.
  3. Klicka på fliken för den typ av spärrar som du vill granska:
    • Domänspärrar – se en lista över spärrar som gäller för en organisationsenhet.
    • Användarspärrar – visa en lista över användarkonton med spärrad data.
    • Gruppspärrar – visa en lista över grupper med spärrad data.

Obs! Om ett namn visas i rött och är överstruket med ett streck betyder att användarens Arkiv-licens har tagits bort. Kontakta administratören för Google Workspace och tilldela användaren en Arkiv-licens.

Arbeta med spärrtabeller

Klicka på kolumnrubriken när du vill sortera en tabell. Du kan också söka i tabellen.

Om du vill ladda ned en CSV-fil med data klickar du på Ladda ned CSV. Obs! Filter som du använder i tabellen begränsar inte vilken data som laddas ned. När du laddar ned data laddas all data i tabellen ned.

Klicka på en rad om du vill ha mer information om en spärr, användare eller grupp.

• För domänspärrar öppnar denna åtgärd spärren för ärendet.
  • För användarspärrar öppnar denna åtgärd en tabell som visar spärrarna på användarens data.
  • För gruppspärrar öppnar denna åtgärd en tabell som innehåller spärrarna för gruppens data.