Använda Arkiv för att söka i Google Voice

Google Arkiv är till för administratörer och juridisk personal. Innan du kan använda Arkiv måste Google Workspace-administratören konfigurera ditt konto. Vem är min administratör?

Som en del av dina projekt för elektronisk bevisanskaffning med Google Workspace-data kan du använda Arkiv för att söka efter sms, röstmeddelanden och transkriptioner samt händelser i samtalsloggen i Google Voice för Google Workspace. Du kan även granska filinnehåll och deltagare och skapa en export av dina sökresultat.

Viktigt att veta innan sökningen

Innan du söker efter Voice-data bör du läsa informationen om Voice-data som stöds i Arkiv och de vanliga frågorna om sökning i Arkiv.

Utöka alla  |  Komprimera alla och gå högst upp

Vilken data genomsöks?

Genomsöks:

• Sms
  • Röstmeddelanden och transkriptioner
  • Samtalsloggar

Obs! I sökresultat och exporter visas endast telefonnumren till samtals- och meddelandedeltagare. Arkiv konverterar inte telefonnummer till namn eller e-postadresser.

Genomsöks inte:

• Voice-data för ett nummer som har tilldelats till fler än en användare
  • Voice-data som har skapats före den 5 juni 2019 (GMT-7)
  • Inspelningar av samtal (mer information finns i Lagra och exportera inspelningar av samtal nedan på den här sidan)

Mer information finns i Tjänster och datatyper som stöds

Exempel: Du kan till exempel använda sökalternativ och villkor för att söka efter följande:

• ord i sms, transkriptioner av röstbrevlåda och samtalsloggar
  • sms-konversationer och samtal som innehåller ett visst telefonnummer
  • röstmeddelanden från ett visst telefonnummer
  • Sms med bilagor (men det går inte att söka i text i bilagor till sms)
Lagra och exportera inspelningar av samtal

Du kan lagra och spärra inspelningar av samtal i Arkiv. Det går däremot inte att söka efter inspelningar av samtal. En sökning returnerar samtalshistoriken men hänvisar inte till de kopplade samtalsinspelningarna.

Skapa en export för att få åtkomst till inspelningar av samtal. Exporten innehåller samtalsinspelningarna i PST- eller mbox-filer. Mer information om exporter finns i Exportera data från Arkiv.

Du kan förhandsgranska följande Voice-data

Du kan förhandsgranska följande data:

• Sms
  • Transkriptioner från röstbrevlåda
  • Röstmeddelanden. Om du vill förhandsgranska laddar du ned ljudinspelningen och använder programvara från tredje part för att spela upp den på din dator.
  • Samtalsloggposter för samtal som rings via ett telefonnummer, besvarade av ett telefonnummer och obesvarade av ett telefonnummer

Söka efter Voice-data

1. Logga in på vault.google.com.
  2. Klicka på Ärenden. Du söker efter data i ärenden. Detta är arbetsytor för Arkiv-projekt. Med ärenden kan du gruppera relaterade spärrar, sökningar och exporter. Ärenden begränsar inte vilken data du kan söka efter – all data som du har åtkomst till är sökbar i alla ärenden.
  3. Om ärendet du vill köra sökfrågan för finns klickar du på det för att öppna det. I annat fall skapar du ett ärende så här:
    1. Klicka på Skapa ärende.
    2. Ange ett namn på ärendet och eventuellt en beskrivning.
    3. Klicka på Skapa.

Fliken Sök öppnas.

4. Välj Voice för tjänsten.
  5. Välj källdata att söka efter:
    • All data: Sök i all data i organisationen.
    • Lagrad data: Sök i all data som lagras för ärendet.
  6. Välj den enhet du vill söka i:
    • Specifika konton: Ange upp till 500 e-postadresser för kontot.
    • Organisationsenhet: Sök efter konton i en viss organisationsenhet. Välj en organisationsenhet i dialogrutan som öppnas.

Om du väljer en organisationsenhet med underordnade organisationsenheter genomsöks även konton i de underordnade organisationsenheterna.

7. (Valfritt) Välj vilken typ av data du vill söka efter. Som standard genomsöks alla Voice-datatyper som stöds i Arkiv. Om du vill utesluta en datatyp avmarkerar du rutan.
  8. (Valfritt) Välj en tidszon.
  9. (Valfritt) Ange ett intervall för Sändningsdatum.

Obs! Om du anger datum returnerar Arkiv data i det datumintervallet.

• Om du anger ett startdatum returnerar Arkiv-data som skapats på eller efter detta datum.
    • Om du anger ett slutdatum returnerar Arkiv Voice-data som skapats på eller före detta datum.
  10. (Valfritt) Om du vill ange en eller flera söktermer använder du Villkor. Använd sökoperatorer för komplexa sökningar.
  11. Klicka på något av följande:
    • Sök – kör sökningen och returnera en lista med meddelanden som matchar sökfrågan.
    • Exportera – exportera sökresultaten direkt och hoppa över förhandsgranskningen av dem. Läs mer om exporter.
  12. När sökningen eller exporten är klar kan du göra följande:
    • Klicka på Expandera om du vill redigera sökningen.
    • Öppna en förhandsgranskning av en fil genom att klicka på filen.
    • Klicka på Exportera om du vill exportera sökresultaten. Läs mer
    • Klicka på Spara om du vill spara sökfrågan. Läs mer
    • Klicka på Rensa om du vill tömma alla fält och påbörja en ny sökning.

Förhandsgranska Voice-sökresultat

Du kan förhandsgranska sökresultat för Voice innan du exporterar dem.

Ikon Typ av data som är tillgänglig för förhandsgranskning
Sms eller mms med avsändarens och mottagarens telefonnummer. Förhandsgranskning och export innehåller meddelandetext och eventuella bilagor.
Transkribering av tal till text (i förekommande fall) av ett röstmeddelande. Du kan ladda ned ljudinspelningen av meddelandet och använda programvara från tredje part för att spela upp den på din dator.
Loggpost för ett samtal som besvarats av en Voice-användare i organisationen:
  • Detta inkluderar telefonnummer till båda parterna i samtalet (förutom för inkommande samtal där nummerpresentatören är blockerad).
  • Samtal mellan två Voice-användare i organisationen har både inkommande och utgående loggposter.
Loggpost för ett samtal som ringts av en Voice-användare i organisationen:
  • Detta inkluderar telefonnummer till båda parterna i samtalet.
  • Samtal mellan två Voice-användare i organisationen har både inkommande och utgående loggposter.
Loggpost för ett inkommande Voice-samtal som inte besvarades.