Beheerders zonder Vault-licenties kunnen mogelijk niet inloggen bij Vault

Vault-beheerders die geen Vault-licentie hebben, kunnen mogelijk niet inloggen via https://vault.google.com. Als u dit probleem wilt oplossen, vraagt u uw Google Workspace-beheerder de toegang tot Vault uit te zetten en weer aan te zetten:

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Appsand thenGoogle Workspaceand thenServicestatus.
  3. Ga naar Google Vault.
  4. Als de status is ingesteld op Aan voor iedereen, gaat u door met de volgende stap.

Ga als volgt te werk als de status is ingesteld op Aan voor iedereen:

1. Plaats de muisaanwijzer op Google Vault en klik op Details weergeven.
    2. Noteer voor welke groepen en organisatie-eenheden de servicestatus is ingesteld op Aan.
    3. Klik op Sluiten .
  5. Klik op Google Vaultand thenServicestatus.
  6. Selecteer Uit voor iedereen.
    Opmerking: Deze instelling bepaalt alleen wie er toegang heeft tot Vault. Als u de status wijzigt in Uit, heeft dit geen effect op bewaarplichten en bewaring. Gegevens blijven bewaard zolang gebruikers een licentie hebben waarin Vault wordt ondersteund.
  7. Klik op Opslaan.
  8. Zet de service weer aan voor de groepen en organisatie-eenheden waarvoor deze eerder ook aanstond. Zie Bepalen wie kan inloggen bij Vault voor meer informatie.

Wijzigingen verwerken kan tot 24 uur duren, maar meestal gaat het sneller. Meer informatie