Söka efter, förhandsgranska och exportera filer i Google Drive

Du kan stöta på vissa begränsningar när du jobbar med Arkiv för Google Drive. Följande åtgärder stöds inte:

• sökning efter och förhandsgranskning av innehållet i ZIP-filer
  • förhandsgranskning av videofiler
  • sökning efter videor som synkroniseras automatiskt från en användares konto i Currents (tidigare Google+)
  • sökning efter, förhandsgranskning och export av e-postlayouter.

Vi uppdaterar den här sidan när nya korrigeringar och funktioner lanseras.