Bestanden in Google Drive zoeken, er een voorbeeld van weergeven en ze exporteren

Er kunnen enkele beperkingen optreden bij het werken met Vault voor Google Drive. De volgende acties worden niet ondersteund:

• Zoeken in de content van zip-bestanden en er een voorbeeld van weergeven.
  • Een voorbeeld weergeven van videobestanden.
  • Zoeken naar video's die automatisch zijn gesynchroniseerd vanuit het Currents-account (voorheen Google+) van een gebruiker.
  • E-mailindelingen zoeken, exporteren en er een voorbeeld van weergeven

We updaten deze pagina als er nieuwe oplossingen en functies worden vrijgegeven.