Facturering voor Google Vault

De informatie in dit artikel geldt voor klanten die zich rechtstreeks hebben aangemeld voor G Suite. Als u zich via een reseller heeft aangemeld voor G Suite, neemt u contact op met uw reseller om Google Vault aan te schaffen. Als u niet zeker weet hoe u zich heeft aangemeld voor G Suite, bekijkt u Bent u een rechtstreekse klant of een klant aan wie is doorverkocht?

Google Vault is op deze manieren beschikbaar:

• G Suite Enterprise of G Suite Business
    G Suite Enterprise is onze meest uitgebreide office suite. Naast alle functies in G Suite Business biedt G Suite Enterprise geavanceerde beheerfuncties en meer aanpassingsmogelijkheden. G Suite Business is de uitgebreidere reeks zakelijke apps. Naast alle functies in G Suite Basic biedt G Suite Business onbeperkte Google Drive Opslag en Google Vault voor iedereen in uw organisatie. Daarnaast krijgt u aanvullende functies voor beheer, controle en rapportage in Drive.

Opmerking: Google Vault wordt automatisch toegevoegd aan G Suite for Education-accounts en is beschikbaar in de beheerdersconsole. Als Hangouts is ingeschakeld, wordt u gevraagd een Vault-Hangouts-amendement te accepteren wanneer u inlogt bij de beheerdersconsole. Zie Belangrijke informatie voor G Suite for Education-klanten voor meer informatie over het gebruik van Vault en Hangouts in uw domein.

Als u G Suite Basic gebruikt met licenties voor een deel van het domein en upgradet naar G Suite Enterprise of G Suite Business, is Vault automatisch beschikbaar voor iedereen in uw organisatie. Alle gebruikers vallen dan onder het huidige beleid voor het bewaren en verwijderen van gegevens. Zie Over upgraden naar G Suite Business of G Suite Enterprise om te voorkomen dat u per ongeluk gegevens kwijtraakt.

• Add-on voor G Suite Basic: Vault als add-on kost $ 5 per maand extra voor elke Vault-gebruiker. U betaalt pro rata. Opmerking:
    Als 30 dagen niet is betaald, worden Vault-licenties beëindigd. Daardoor worden bewaarregels niet meer afgedwongen en worden gegevens verwijderd die daaronder vielen. Deze kunnen niet worden hersteld. Werk samen met de G Suite-beheerder om te zorgen dat gebruikerslicenties actief blijven.
    • Elke gebruiker waarvan u in Vault de gegevens wilt bewaren, doorzoeken, exporteren of er een bewaarplicht op wilt plaatsen, moet een Vault-licentie hebben. De G Suite-beheerder kan Vault-licenties automatisch laten toewijzen aan alle gebruikers in uw domein of licenties toewijzen aan specifieke gebruikers in uw domein. Meer informatie over het toewijzen van licenties.
    • Als de G Suite-beheerder een gebruiker verwijdert, worden alle gegevens van het account van die gebruiker verwijderd, inclusief het Vault-archief van die gebruiker. Als u de gegevens van die gebruiker nog nodig heeft, raadt Google aan de gebruiker op te schorten in plaats van te verwijderen. Uw organisatie krijgt een factuur met hetzelfde bedrag voor zowel een geblokkeerde gebruiker als voor een actieve gebruiker.
    • Door gemiste betalingen, ongeldige creditcards of andere factureringsproblemen kunnen uw gebruikers hun Vault-licentie kwijtraken.
  • Google Drive Enterprise
    Drive Enterprise bevat alle Drive-functies, zonder dat u hoeft te betalen voor extra G Suite-services die u niet nodig heeft. U krijgt de krachtige beheerfuncties van Drive en G Suite Enterprise, zonder G Suite-services als Gmail, Agenda, Google+ en Meet.