Ladda ned en export från Arkiv

När en export är klar i Arkiv kan du ladda ned den för bearbetning och analys. Personen som laddar ned exporten behöver inte vara samma person som startade exporten.

Exporten kan laddas ned hur många gånger som helst tills länkarna slutar att gälla (15 dagar efter att exporten påbörjades).

Krav

• Ärendet måste delas med dig eller ägas av dig.
  • Du har behörigheten Hantera exporter.
    Obs! Om exporten innehåller data från konton i flera organisationsenheter måste du ha behörigheten Hantera exporter i varje organisationsenhet. Annars kan du inte ladda ned exporten.

Ladda ned en export

1. Logga in på https://vault.google.com om du inte redan har gjort det.
  2. Klicka på Ärenden och sedan på ärendet som innehåller exporten.
  3. Klicka på Exporter.
  4. Peka på exporten du vill ladda ned och klicka på Ladda ned.
    • Om alternativet att ladda ned inte är tillgängligt innebär det att exporten inte är klar ännu.
    • Om knappen Ladda ned inte är tillgänglig och visar meddelandet Den här exporten innehåller filer som du inte har åtkomst till, saknar du behörigheten Hantera exporter för en eller flera av organisationsenheterna i exporten.
  5. I rutan som öppnas klickar du på Ladda ned bredvid varje fil du vill ladda ned.
  6. Klicka på Klar.

Nästa steg