Een export downloaden uit Vault

Als een export klaar is in Google Vault, kunt u deze downloaden om te verwerken en te analyseren. De gebruiker die de export downloadt, hoeft niet dezelfde gebruiker te zijn die de export heeft gestart.

De exportlinks verlopen 15 dagen nadat de export is gestart. U kunt de export zo vaak downloaden als u wilt totdat de links verlopen.

Vereisten voor een export

U kunt een export downloaden met de Vault API of de Vault-console.

De Vault API gebruiken

Als u een export downloadt met de Vault API, moet het volgende gelden:

1. De kwestie wordt met u gedeeld of is uw eigendom.

Ga naar Kwesties delen met andere Vault-gebruikers voor meer informatie.

2. U heeft het recht Exports beheren of bent de maker van de export.

De Vault-console gebruiken

Deze rechten gelden alleen als u de Vault-console gebruikt om een export te downloaden. Ze worden niet toegepast als u een export downloadt met de Vault API.

Als u een export downloadt via de Vault-console, moet u rechten hebben om de kwestie te openen en een export te downloaden.

Toestemming voor toegang tot de kwestie

U heeft in de volgende gevallen toegang tot de kwestie:

• U bent een hoofdbeheerder
  • U heeft het recht Alle kwesties bekijken
  • U heeft de kwestie gemaakt en heeft het recht Kwesties beheren
  • De kwestie is met u gedeeld en u heeft het recht Zoekopdrachten beheren, Bewaarplichten beheren, Exports beheren of Controles beheren

Toestemming om de export te downloaden

U kunt de export downloaden als u toegang heeft tot de kwestie (hierboven beschreven) en als een van de volgende situaties van toepassing is:

• U bent een hoofdbeheerder
  • U heeft het recht Exports beheren

Als de export gegevens bevat uit accounts in verschillende organisatie-eenheden, moet u het recht Exports beheren hebben voor elke organisatie-eenheid. Als u alleen het recht Exports beheren heeft voor een onderliggende organisatie-eenheid, kunt u een Drive-hyperlinkexport downloaden als u de export gemaakt heeft. Ga naar Hyperlinks naar Drive-bestanden in berichten voor meer informatie.

Een export downloaden

1. Log in op https://vault.google.com als u dit nog niet heeft gedaan.
  2. Klik op Kwesties en klik vervolgens op de kwestie die de export bevat.
  3. Klik op Exports.
  4. Plaats de muisaanwijzer op de export die u wilt downloaden en klik op Downloaden.

Als de downloadoptie niet beschikbaar is, is de export nog niet klaar. Als u het bericht Deze export bevat bestanden waar u geen toegang toe heeft krijgt, heeft u niet het recht Exports beheren voor een of meer organisatie-eenheden in de export.

5. Klik op Downloaden naast elk bestand dat u wilt downloaden.
  6. Klik op Gereed.