La page que vous avez demandée n'est pas disponible dans votre langue pour le moment. Vous pouvez traduire instantanément n'importe quelle page Web dans la langue de votre choix à l'aide de la fonctionnalité de traduction intégrée de Google Chrome.

How does Google check whether my passwords have been compromised?

For information on how Google checks if your password has been compromised, see this information on how password protection works.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Further resources:

• For information on how to protect yourself and your personal information, please visit our guide to staying safe online at https://www.google.com/goodtoknow/
  • To find answers to many common questions and concerns about privacy and user data related to any Google product or service, please visit our Privacy Troubleshooter.

Menu principal
Search Help Center