Notification

Urchin WebAnalytics Software is discontinued and is no longer supported. All Urchin documentation applies only to the Urchin product as it was at the time of discontinuation, and does not apply to any Google Analytics products or services.

Waarom worden "'/" en "/index.html" apart bijgehouden in mijn Urchin-rapporten, terwijl het dezelfde pagina is?

Waarom worden "'/" en "/index.html" apart bijgehouden in mijn Urchin-rapporten, terwijl het dezelfde pagina is?

Het tabblad 'Rapportage' onder de 'Configuratie-instellingen' voor elk profiel bevat een instelling "Standaard pagina". Deze instelling moet zijn ingesteld op de standaard- of indexpagina van uw site. Met deze informatie kan Urchin logbestandsvermeldingen zoals http://www.urchin.com/ en http://www.urchin.com/index.html met elkaar vergelijken, die in feite dezelfde pagina aanduiden. Als de informatie voor de standaardpagina niet juist wordt ingevoerd, worden er twee aparte pagina's geregistreerd. Er moet slechts één standaardpagina worden opgegeven.

true
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu
true
Search Help Center