Feilsøking

Hvis du ikke får resultatene du leter etter, kan du prøve å bruke andre søkekriterier.

Se toppsøk og stigende søk

Toppsøk og stigende søk er ikke tilgjengelige for den siste uken.

Eksempel: Hvis det er 4. juli 2016, må startdatoen være på eller før 27. juni 2016.

Se diagrammer for dataene

For søketermer som ikke har nok Google-søk totalt, kan det ikke opprettes diagrammer i Søketrender. Prøv på nytt ved å bruke ett eller flere av disse alternativene:

• Bruk færre søketermer
  • Sjekk at du har stavet søketermene riktig
  • Utvid datoperioden

Se et «Interesse over tid»-diagram når du sammenligner søketermer

Hvis du vil sammenligne søketermer over tid, må du bruke det samme tidsintervallet for alle søketermene.

Eksempler:

• Du kan sammenligne «søketerm a» for 2014 med «søketerm b» for 2015
  • Du kan ikke sammenligne «søketerm a» for 2014 med «søketerm b» for juli 2015

Se et «Interesse etter region»-kart når du sammenligner søketermer

Hvis du vil sammenligne søketermer over tid etter sted, må du bruke det samme stedet for alle termene.

Eksempler:

• Du kan sammenligne «søketerm a» med «søketerm b» i India for de siste fem årene
  • Du kan ikke sammenligne «søketerm a» i India med «søketerm b» i Russland for de siste fem årene