Començar a utilitzar Google Trends

Per consultar cerques i temes populars, podeu fer servir Google Trends.

Més informació sobre la pàgina d'inici de Google Trends

Des de la pàgina d'inici de Google Trends, podeu:

• Exploreu les cerques populars per ubicació.
  • Obteniu informació sobre temes i qüestions d'actualitat.
  • Examina com s'utilitzen les dades de Trends a tot el món.
  • Accedir als tutorials de Google Trends.
  • Subscriviu-vos al butlletí d'informació diari sobre tendències (només als EUA).

Consells:

• També podeu canviar la configuració d'idioma i canviar les ubicacions dels països.
  • Des de la pàgina d'inici, podeu accedir a les pàgines Explora, Tendències del moment i L'any en cerques.

Entendre les funcions de la pàgina Explora

Des de la pàgina "Explora" de Google Trends, podeu:

Exploreu cerques populars amb Tendències del moment

La pàgina "Tendències del moment" mostra les tendències de cerca en tot el món. Podeu fer clic en una notícia per obtenir-ne més context, com ara els articles o les tendències de consultes més rellevants. Les tendències de cerca inclouen les tendències de cerca diàries i en temps real, tal com es descriu a continuació:

• Les tendències de cerca diàries destaquen les cerques amb un augment important del trànsit en comparació amb la resta de cerques en les 24 darreres hores, i s'actualitzen cada hora. Podeu utilitzar-les per saber què interessa més als usuaris en un moment determinat i com es classifiquen les cerques, unes respecte de les altres.
  • Les tendències de cerca en temps real destaquen les cerques amb un augment important del trànsit en comparació amb la resta de cerques recents. Les cerques en temps real inclouen temes del Gràfic de coneixement, interessos de la Cerca i articles de Google Notícies que els nostres algoritmes detecten. El Gràfic de coneixement permet que la nostra tecnologia connecti les cerques amb coses i llocs reals. L'algoritme de les tendències de cerca en temps real agrupa temes que són tendència alhora a Google Notícies i a la Cerca, i classifica les notícies en funció del pic relatiu de volum i el volum absolut de les cerques.