Juster resultater i Trends efter kategori

Hvis du bruger Trends til at søge efter et ord, der har flere betydninger, kan du filtrere dine resultater i forhold til en bestemt kategori for at få de data frem, der passer til den rigtige version af ordet. Hvis du for eksempel søger efter "jaguar", kan du tilføje en kategori for at indikere, om du mener dyret eller bilproducenten.

Sådan tilføjer du en kategori

1. Åbn Google Trends.
  2. Søg efter en term, f.eks. "jaguar".
  3. Tryk på Alle kategorier under søgefeltet, og vælg derefter en kategori.

Resultaterne viser søgeinteressen for den pågældende term i en lignende kontekst.