Definir millor els resultats de Tendències per categoria

Si utilitzeu Tendències per cercar una paraula que té diversos significats, podeu filtrar els resultats segons una categoria determinada per obtenir dades de la versió correcta de la paraula. Per exemple, si cerqueu "jaguar", podeu afegir una categoria per indicar si us referiu a l'animal o al fabricant d'automòbils.

Com es pot afegir una categoria

1. Obriu Google Trends.
  2. Cerqueu un terme, com ara "jaguar".
  3. Al quadre de cerca, feu clic a Totes les categories i trieu-ne una.

Els resultats mostren l'interès de cerca d'aquest terme en un context similar.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google