Söktips för Trender

Du kan använda skiljetecken i sökningarna för att filtrera resultaten som visas i Trender.

Sökterm Typ av resultat som visas
rea skor

Resultaten kan innehålla sökningar efter både skor och rea i valfri ordning. Resultat kan också innehålla sökningar som ”rea på röda skor”, "roliga skor på rea” eller ”skor som inte är på rea”.

Inga stavfel, stavningsvarianter, synonymer eller singular-/pluralvarianter av söktermerna tas med.

"stickade tröjor" Resultaten innehåller den exakta frasen som står inom citattecknen, eventuellt med ord före eller efter, t.ex. ”fina stickade tröjor”.
skor + tennis I resultaten inkluderas sökningar som innehåller orden ”skor” ELLER ”tennis”.
stickade -tröjor I resultaten inkluderas sökningar som innehåller ordet ”stickade”, men sökningar som innehåller ordet ”tröjor” utesluts.
center + centre + centere Resultaten innehåller alternativa stavningar (t.ex. ”centre”) och vanliga stavfel (t.ex. ”centere”). I Trender räknas alla versioner av ett ord, inklusive stavfel, som en separat sökning.