Zoektips voor Trends

Je kunt interpunctie in je zoekopdrachten gebruiken om de resultaten te filteren die je op Google Trends te zien krijgt.

Zoekterm Type resultaten dat je ziet
tennisschoenen

Tot de resultaten kunnen zoekopdrachten behoren die zowel 'trendy' als 'schoenen' bevatten, in willekeurige volgorde. De resultaten kunnen ook zoekopdrachten bevatten zoals 'rode tennisschoenen', 'grappige schoenen voor tennis' of 'tennis zonder schoenen'.

Spelfouten, spellingsvarianten, synoniemen, meervoudige of enkelvoudige versies van de termen worden niet opgenomen in de resultaten.

"witte tennisschoenen" De resultaten bevatten de exacte zoektermen die tussen de dubbele aanhalingstekens zijn geplaatst, mogelijk met woorden ervoor of erna, zoals 'rode tennisschoenen'.
tennis + squash Resultaten kunnen de woorden 'tennis' OF 'squash' bevatten.
tennis -schoenen De resultaten bevatten het woord 'tennis', maar zoekresultaten met het woord 'schoenen' worden uitgesloten.
data + datums + data's De resultaten omvatten alternatieve spellingen zoals 'data' of 'datums' en veelvoorkomende spelfouten zoals 'data's'. Trends beschouwt elke versie van een woord als een afzonderlijke zoekopdracht. Dat geldt ook voor spelfouten.
Zoeken
Zoekopdracht wissen
Zoekfunctie sluiten
Hoofdmenu
true
Zoeken in het Helpcentrum