Consells de cerca per a Tendències

Podeu fer servir signes de puntuació a les cerques per filtrar els resultats que veieu a Tendències.

Terme de cerca Tipus de resultats que veieu
sabatilles de tennis

Els resultats poden incloure les cerques que contenen les paraules "sabatilles" i "tennis" en qualsevol ordre. Els resultats també poden incloure cerques com ara "sabatilles de tennis vermelles", "sabatilles divertides per a tennis" o "tennis sense sabatilles".

No s'inclouen els resultats amb errors ortogràfics, altres maneres d'escriure el terme, els sinònims ni les versions en plural o en singular del terme.

"sabatilles de tennis" Els resultats inclouen la frase exacta que heu escrit entre cometes, possiblement amb altres paraules abans o després, com ara "sabatilles de tennis vermelles".
tennis + esquaix Els resultats poden incloure les cerques que continguin les paraules "tennis" o "esquaix".
sabatilles -tennis Els resultats inclouen les cerques que continguin la paraula "sabatilles", però exclouen les cerques que continguin la paraula "tennis".
àguila + àliga + àgila Els resultats inclouen maneres alternatives d'escriure la paraula, com ara "àguila" o "àliga", i paraules amb errors ortogràfics freqüents, com ara "àgila". Tendències considera que cada versió d'una paraula és una cerca diferent, incloses les paraules amb errors ortogràfics.