Comparar termes de cerca de Trends

Podeu explorar diversos termes de cerca en diferents idiomes i en temps real. Concretament, podeu comparar fins a cinc grups de termes alhora i fins a 25 termes per grup.

Com es poden comparar termes

1. Obriu Google Trends.
  2. Cerqueu un terme, com ara java.
  3. Al quadre "Compositor", afegiu un altre terme de cerca; per exemple, cafè.

Per suprimir-ne un, al costat del terme, feu clic a Menú Suprimeix .

Consell: no obtindreu cap resultat si feu errades ortogràfiques o utilitzeu variacions ortogràfiques, sinònims o versions en plural o en singular del terme.

Comparar cerques

Comparar termes en diferents idiomes

Si introduïu un terme de cerca amb caràcters no llatins, obtindreu dades de països o regions en què es facin servir aquests caràcters.

Per exemple, si introduïu ねこ, els caràcters japonesos del terme "gat", no trobareu gaires dades per a Catalunya, ja que moltes persones d'aquesta regió cerquen "gat".

Per comparar les cerques dels caràcters japonesos del terme "gat" amb les cerques en català de "gat", combineu els termes amb la tecla +. Per exemple, ねこ + gat.

Comparar ubicacions
  1. Obriu Google Trends.
  2. Cerqueu un terme, com ara hamburguesa.
  3. Al quadre "Compara", cerqueu un altre terme, com ara veganisme.
  4. Al costat del primer terme de cerca, feu clic a Més Canvia els filtres.
  5. Seleccioneu un país o una regió i feu clic a D'acord.
  6. Al costat del segon terme de cerca, feu clic a Més Canvia els filtres.
  7. Seleccioneu un altre país o una altra regió i feu clic a D'acord.

Per consultar els passos, podeu veure els resultats d'aquest exemple.

Consell: per trobar resultats restringits, a la secció "Interès per subregió", col·loqueu el cursor a sobre del mapa.

Comparar períodes de temps

Podeu consultar els gràfics "Interès per regió" per a períodes de temps específics.

1. Obriu Google Trends.
  2. Cerqueu un terme.
  3. Al quadre "Compara", cerqueu un altre terme.
  4. Al costat del primer terme de cerca, feu clic a Més Canvia els filtres.
  5. Seleccioneu un període de temps o introduïu un interval de dates personalitzat i feu clic a D'acord.
  6. Al costat del segon terme de cerca, feu clic a Més Canvia els filtres.
  7. Seleccioneu un període de temps o introduïu un interval de dates personalitzat i feu clic a D'acord.
Comparar termes i temes

Podeu definir les paraules de cerca com a termes o temes segons el que necessiteu cercar.

Termes

Important: quan introduïu un terme de cerca, obteniu coincidències per als termes en l'idioma que hàgiu triat.

• Si cerqueu un terme, obtindreu resultats que incloguin la paraula. Per exemple:
    • Si cerqueu llom, obtindreu resultats com ara "llom" i "entrepà de llom".
  • Si cerqueu diversos termes, obtindreu resultats que incloguin cada paraula en qualsevol ordre. Per exemple:
    • Si cerqueu entrepà de llom, obtindreu resultats com ara "entrepà de llom", "recepta d'entrepà de llom" i "entrepà de llom amb formatge".
  • Si cerqueu un terme entre cometes, obtindreu resultats que incloguin el terme exacte. No obtindreu resultats de les paraules concretes que formin part del terme. Per exemple:
    • Si cerqueu entrepà de llom, obtindreu resultats com ara "entrepà de llom" i "entrepà de llom deliciós".
    • Si cerqueu entrepà de llom, no obtindreu resultats per a "llom", "llom d'entrepà" ni "entrepà de llom i formatge".

Temes

Els temes són grups de termes que comparteixen el mateix concepte en qualsevol idioma. Trobareu temes a sota del vostre terme de cerca.

Per exemple, si cerqueu Barcelona i trieu el tema corresponent, la cerca inclourà resultats de temes com ara "capital de Catalunya" i "Barcelone", que és "Barcelona" en francès.