Comparar els termes de cerca de Google Trends

Exploreu diversos termes de cerca i termes en diferents idiomes gairebé en temps real. Compareu fins a cinc grups de termes alhora i fins a vint-i-cinc termes en cada grup.

Com es poden comparar els termes

1. Obriu Google Trends.
  2. Cerqueu un terme, com ara "java".
  3. Al quadre Temes, feu clic a + Afegeix un terme.
  4. Afegiu un altre terme de cerca, com ara "cafè".

Per suprimir un terme, passeu el cursor per sobre del quadre del terme de cerca i feu clic a .

Nota: no s'inclouen els resultats amb errors d'ortografia, variants ortogràfiques, els sinònims ni les versions en plural o en singular del terme.

Comparar les cerques

Comparar termes en diferents idiomes

Si escriviu un terme de cerca amb caràcters no llatins, només es mostraran dades de països o regions en què es facin servir aquests caràcters.

Per exemple, si introduïu "ねこ,", els caràcters japonesos de "gat", no obtindreu gaires dades per als Estats Units, ja que molts usuaris d'aquest país utilitzen "cat" ("gat" en anglès) com a terme de cerca.

Per comparar les cerques dels caràcters japonesos del terme "gat" amb les cerques de "cat" en anglès, podeu combinar els dos termes amb un signe "+", per exemple, "ねこ + cat", per cercar-los alhora.

Comparar ubicacions
  1. Obriu Google Trends.
  2. Cerqueu un terme, com ara "hamburguesa".
  3. Al quadre + Compara, cerqueu un altre terme, com ara "veganisme".
  4. A la part dreta del quadre de cerca d'"hamburguesa", feu clic a Més   Canvia els filtres.
  5. Seleccioneu un país o una regió, com ara "Estats Units", i feu clic a D'acord.
  6. A la part dreta del quadre de cerca de "veganisme", feu clic a Més   Canvia els filtres.
  7. Seleccioneu un país o una regió, com ara "Alemanya", i feu clic a D'acord.

Per consultar els passos, vegeu els resultats d'aquest exemple.

També podeu consultar els gràfics "Interès per subregió" a les vostres dades.

Comparar períodes de temps
  1. Obriu Google Trends.
  2. Introduïu un terme de cerca i feu una cerca.
  3. A continuació, introduïu un terme de cerca al quadre de cerca "+ Afegeix una comparació".
  4. A la part dreta del quadre del primer terme de cerca, feu clic a Més   Canvia els filtres.
  5. Seleccioneu un període de temps o introduïu un interval de dates personalitzat i feu clic a D'acord.
  6. A la part dreta del quadre del segon terme de cerca, feu clic a Més   Canvia els filtres.
  7. Seleccioneu un període de temps o introduïu un interval de dates personalitzat i feu clic a D'acord.

Ara podeu consultar els gràfics "Interès per regió" per a cada període de temps a les vostres dades.

Comparar termes i temes

Podeu definir les paraules de cerca com a termes o temes segons el que necessiteu cercar.

Termes

Amb els termes de cerca es mostren coincidències de tots els termes de la consulta, en l'idioma indicat.

• Si cerqueu el terme "maduixes", els resultats inclouen termes com ara "maduixes" o "maduixes amb nata".
  • Si especifiqueu "maduixes amb nata", els resultats inclouen les cerques de "maduixes amb nata", així com les de "maduixes de postres" i "flam amb nata".

Temes

Els temes són un grup de termes que comparteixen el mateix concepte en qualsevol idioma. Els temes es mostren a sota dels termes de cerca.

Si cerqueu el tema "Londres", la cerca inclourà resultats de temes com ara els següents:

• "Capital del Regne Unit".
  • "London", que és "Londres" en català.