Definer resultater i Søketrender etter kategori

Hvis du bruker Søketrender til å søke etter et ord som har flere betydninger, kan du filtrere resultatene med en kategori, sånn at du får data for den riktige versjonen av ordet. Hvis du for eksempel søker etter «jaguar», kan du legge til en kategori for å angi om du mener dyret eller bilprodusenten.

Sånn legger du til kategorier

1. Åpne Google Søketrender.
  2. Søk etter en term, for eksempel «jaguar».
  3. Klikk på Alle kategorier under søkefeltet, og velg en kategori.

Resultatene viser søkeinteressen for den aktuelle termen i en lignende kontekst.