Finn relaterte søk

Når du søker etter en term i Søketrender, ser du søk som er relatert til termen, i Relaterte søk-delen nederst på siden.

Hvis du sammenligner flere søketermer, steder eller tidsperioder, kan du se relaterte toppsøk ved å velge fanene for de ulike søketermene.

Toppsøk

Toppsøk er de termene det oftest søkes etter med termen du skrev inn i den samme søkeøkten, innenfor den valgte kategorien, det valgte landet eller den valgte regionen. Hvis du ikke har skrevet inn noen søketerm, vises de generelle toppsøkene.

Stigende søk

Stigende søk er termene det er søkt etter med søkeordet du skrev inn (eller generelle søk hvis ingen søkeord er oppgitt), og som hadde mest betydelig vekst i søkevolumet i den angitte tidsperioden. For hver stigende søketerm ser du en prosentverdi for termens vekst sammenlignet med den forrige tidsperioden. Hvis du ser «Utbrudd» i stedet for en prosentverdi, betyr det at søketermen har vokst med mer enn 5000 %.

Rapportér upassende relaterte søk

Google Søketrender fjerner søketermer som kan være tydelig seksuelle. Men det kan hende at noe upassende innhold fra tid til annen slipper gjennom. Hvis du vil rapportere støtende innhold, kan du klikke på Send tilbakemelding nederst på en hvilken som helst Google Søketrender-side.

Google Søketrender filtrerer ikke kontroversielle emner.