Exportar, inserir i citar les dades de Trends

Per compartir les dades dels temes que us interessen, afegiu gràfics amb dades de Trends al vostre lloc web. També podeu exportar-ne les dades per veure una llista completa de les dades de cerca.

Com es pot exportar un gràfic

Per analitzar les dades de Trends amb més profunditat, podeu exportar els gràfics com a fitxers CSV.

1. Obriu Google Trends.
  2. Cerqueu un terme.
  3. A la part superior dreta del gràfic, feu clic a Baixa Download.
  4. Obriu el fitxer amb una aplicació de full de càlcul, com ara Fulls de càlcul de Google.

Com es poden compartir les dades de Trends

Compartir un enllaç als resultats de la cerca

1. Obriu Google Trends.
  2. Cerqueu un terme.
  3. A la part superior dreta de la pàgina, feu clic a la icona de compartir .
  4. Trieu un lloc per compartir l'enllaç de Trends.

Compartir un gràfic

1. Obriu Google Trends.
  2. Cerqueu un terme.
  3. A la part superior dreta de la pàgina, feu clic a la icona de compartir .
  4. Trieu un lloc per compartir el gràfic.

Inserir un gràfic

1. Obriu Google Trends.
  2. Cerqueu un terme.
  3. A la part superior dreta del gràfic, feu clic a la icona d'inserir Insereix.
  4. Copieu i enganxeu el codi HTML al cos de la vostra pàgina web.
  5. Feu clic a Fet.

Nota: la funció d'inserció no està disponible per a tots els gràfics.

Com es poden utilitzar i citar les dades de Trends

Podeu fer servir qualsevol informació de Google Trends, d'acord amb les condicions del servei de Google. Si reutilitzeu dades de Trends, atribuïu la informació a Google amb una citació.

Exemple: per fer servir una captura de pantalla de les dades de Trends, afegiu "Font de dades: Google Trends (www.google.com/trends)".

Nota: Google Trends i Google Ads són dues fonts de dades diferents. Per tant, no les citeu conjuntament.