Hitta relaterade sökningar

När du söker efter en term i Trender visas relaterade sökningar i avsnittet Relaterade sökningar nedtill på sidan.

När du jämför söktermer, platser eller tidsintervall visas de relaterade toppsökningarna på fliken för din sökterm.

Toppsökningar

Toppsökningar är söktermer som användare oftast har sökt efter tillsammans med den term du angav i samma söksession i kategorin, landet eller regionen du valt. Om du inte har angett någon sökterm visas det totala antalet toppsökningar.

Sökningar på uppåtgående

Sökningar på uppåtgående är termer som användare sökt efter tillsammans med de sökord du angett (eller sökningar över lag, om inget sökord angetts) och som ökat mest i volym under den angivna tidsperioden. För varje term i sökningar på uppåtgående visas en procentandel av termens ökning jämfört med föregående period. Om du ser Utbrytning i stället för en procentsats betyder det att söktermen har ökat med mer än 5 000 %.

Rapportera olämpliga relaterade sökningar

Google Trender tar bort söktermer som kan vara sexuella. Det kan dock hända att vi missar olämpligt material. Klicka på Skicka feedback längst ned på en sida i Google Trender för att rapportera stötande innehåll.

I Google Trender filtreras inte kontroversiella ämnen.