Samankaltaiset haut

Hakiessasi termiä Trendsissä sivun alalaidassa näkyy samankaltaisia hakuja.

Suosituimmat haut

Suosituimmat haut ovat suosittuja hakutermejä, jotka ovat samankaltaisia kuin antamasi termi.

Suosituimpien hakujen näyttöperuste

Suosituimmat haut liittyvät antamaasi termiin. Jos et ole antanut hakutermiä, suosituimmat haut liittyvät valitsemaasi luokkaan, maahan tai alueeseen.

Suosituimpien hakujen tarkasteleminen hakutermejä vertailtaessa

Jos vertaat useita hakutermejä, sijainteja tai aikavälejä, näet niihin liittyvät suosituimmat haut valitsemalla termin välilehden.

Kasvavat haut

Kasvavat haut on hakuja, joiden suosio on lisääntynyt merkittävästi tiettynä ajanjaksona verrattuna aiempaan. Jos esimerkiksi vertaat termin starbucks kahvi hakuja toukokuussa 2006, vertailuajankohta on huhtikuu 2006.

Kullekin kasvavalle haulle näkyy prosenttiluku, joka kertoo termin suosion kasvun kyseisenä aikana. Jos prosenttiluvun sijaan näkyy teksti Nopeimmin kasvavat, hakutermin kasvu oli yli 5 000 %.

Kasvavien hakujen näyttöperuste

Kasvavat haut liittyvät antamaasi hakutermiin. Jos esimerkiksi haet termiä kahvi, kasvavina hakuina voi näkyä suosittuja kahvimerkkejä, erilaisia kahvinkeittimiä sekä muita kofeiinipitoisia juomia.

Yli kymmenen suosituimman tai kasvavan samankaltaisen haun tarkastelu

Tarkastele yli kymmentä suosituinta tai kasvavaa samankaltaista hakua klikkaamalla sivun oikeassa ylälaidassa olevaa rataskuvaketta > Lataa CSV. Avaa CSV-tiedosto valitsemassasi taulukkolaskentasovelluksessa, niin voit tarkastella yli kymmentä suosituinta ja kasvavaa hakua.

Ilmoittaminen sopimattomista samankaltaisista hauista

Google Trends suodattaa seksuaaliset hakutermit. Vaikka mikään suodatin ei toimi sataprosenttisesti, suodatinten pitäisi poistaa suurin osa sopimattomasta materiaalista. Mikäli jotakin loukkaavaa sisältöä on jäänyt suodattamatta, ilmoita siitä klikkaamalla Google Trends -sivun alalaidassa olevaa Lähetä palautetta -linkkiä.