Samankaltaisten hakujen löytäminen

Kun haet termiä Trendsissä, sivun alaosassa olevassa Samankaltaiset haut ‑osiossa näytetään termiisi liittyviä hakuja.

Vinkki: Jos vertaat useita hakutermejä, sijainteja tai aikavälejä, näet niihin liittyvät suosituimmat haut valitsemalla termin välilehden.

Eniten haetut

Eniten haettuja termejä käytetään useimmin hakemasi termin kanssa samassa istunnossa ja valitsemassasi luokassa, maassa tai alueella. Jos et antanut hakutermiä, sinulle näytetään yleisesti suosituimpia hakuja.

Kasvavat haut

Kasvavat haut ovat termejä, joita käytettiin hakemasi termin kanssa (tai yleisesti, jos et antanut avainsanaa) ja joiden hakumäärät kasvoivat eniten pyytämälläsi ajanjaksolla. Jokaisen kasvavan haun kohdalla näytetään prosenttiluku, joka ilmaisee termin hakumäärän kasvun edelliseen ajanjaksoon verrattuna. Jos termi on merkitty loistavaksi menestykseksi, sen hakumäärä kasvoi yli 5 000 %.

Ilmoittaminen sopimattomista samankaltaisista hauista

Google Trends poistaa hakutermit, jotka saattavat olla seksuaalisia. Kaikkea sopimatonta materiaalia ei kuitenkaan välttämättä huomata. Jos haluat tehdä ilmoituksen loukkaavasta sisällöstä, klikkaa Lähetä palautetta minkä tahansa Google Trends ‑sivun alaosassa.

Google Trends ei suodata kiistanalaisia aiheita.