En forklaring av topplistene i Søketrender

Denne artikkelen beskriver hvordan du ser topplistene i Søketrender og inneholder svar på vanlige spørsmål.

I topplistene i Google Søketrender kan du se hvilke skuespillere, sportsteam, bøker og så videre som har hatt størst stigning i antallet søk eller størst søkevolum. Du kan også se Søkeåret, som er den årlige versjonen av topplistene.

Sånn ser du topplistene

1. Åpne Google Søketrender.
  2. Klikk på Meny Main menu øverst til venstre.
  3. Velg Topplister.
  4. For å bytte mellom visningene for På vei opp og Mest søkt etter, velg rullegardinmenyen øverst i listen.

Du kan se topplister i alle land, men ikke alle topplistene er tilgjengelige overalt.

Vanlige spørsmål

Hvordan fungerer topplistene?

Topplistene bruker teknologien fra Kunnskapskartet til å fastslå når søk ser ut til å gjelde bestemte mennesker, steder og ting i den virkelige verden. Topplistene er bygget på det vi har gjort for å hjelpe deg med å finne den informasjonen du faktisk søker etter.

Hvor nøyaktige er rangeringene i topplistene?

Topplistene bruker Googles beste teknologi for å dele interessen for mennesker, steder og ting i den virkelige verden. Vi har rapportert disse trendene siden 2004 via den årlige Søkeåret-rapporten, men til syvende og sist er det umulig å vite hva brukerne faktisk vil oppnå når de søker, uten å spørre dem direkte.

Hva er forskjellen mellom topplistene og populære søk?

Populære søk fremhever søk hvor trafikken har økt betraktelig sammenlignet med alle søk de siste 24 timene, mens topplistene fremhever emner med et høyt generelt søkevolum den aktuelle måneden.