Trendsin Suosituimmat-listat

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit katsella Trendsin Suosituimmat-listoja ja vastataan usein kysyttyihin kysymyksiin.

Google Trendsin Suosituimmat-listoissa voit katsella listoja esim. nousussa olevista tai haetuimmista näyttelijöistä, urheilujoukkueista ja kirjoista. Voit myös katsella Suosituimmat-listan vuosikohtaisia versioita Hakujen vuodessa.

Suosituimmat-listan katselu

1. Avaa Google Trends.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Main menu.
  3. Valitse Suosituimmat.
  4. Voit vaihtaa Nousussa olevat haut- ja Haetuimmat-näkymien välillä valitsemalla haluamasi listan alussa olevasta avattavasta valikosta.

Voit käyttää Suosituimmat-listoja missä tahansa maassa, mutta kaikki Suosituimmat-listat eivät ole käytettävissä kaikkialla.

Usein kysytyt kysymykset

Miten Suosituimmat-listat toimivat?

Suosituimmat-listoissa käytetään tietograafitekniikkaa, jotta voidaan tunnistaa, mitkä haut vaikuttavat koskevan tiettyjä henkilöitä, paikkoja ja asioita. Suosituimmat-listojen tarkoitus on auttaa sinua löytämään etsimiäsi tietoja.

Miten tarkkoja Suosituimmat-listojen tulokset ovat?

Suosituimmat-listat perustuvat Googlen parhaaseen tekniikkaan, jolla jaetaan kiinnostusta todellisia henkilöitä, paikkoja ja asioita kohtaan. Olemme raportoineet näitä trendejä kerran vuodessa vuodesta 2004 lähtien Hakujen vuodessa, mutta hakukyselyn todellista tarkoitusta ei viime kädessä voi varmuudella tietää, ellei asiaa kysy sen tekijältä.

Miten Suosituimmat-listat eroavat nousussa olevista hauista?

Nousussa olevissa hauissa korostetaan hakuja, joiden suosio nousi merkittävästi viimeisen 24 tunnin aikana. Suosituimmat-listoissa puolestaan korostuvat aiheet, joita kokonaisuutena haettiin paljon kyseisen kuukauden aikana.