Sådan virker hitlister i Trends

I denne artikel kan du læse om, hvordan du får vist hitlister i Trends, og du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål.

Med hitlister i Google Trends kan du se lister over de skuespillere, sportshold, bøger og meget andet, der er mest populære, eller som folk oftest søger på. Du kan også se den årlige version af hitlisterne, Årets søgning.

Sådan kan du se hitlister

1. Åbn Google Trends.
  2. Klik på menuen Main menu øverst til venstre.
  3. Vælg Hitlister.
  4. Du kan skifte mellem visningerne Populære og Mest søgte ved hjælp af rullemenuen øverst på listen.

Du kan bruge hitlister i alle lande, men ikke alle hitlister er tilgængelige overalt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker hitlisterne?

Hitlister bruger teknologien bag Videnskort til at identificere, hvornår søgninger ser ud til at være om bestemte personer, steder og ting. Hitlister bygger videre på vores bestræbelser på at hjælpe dig med at finde præcis de oplysninger, du har brug for.

Hvor præcise er rangeringer på hitlister?

Hitlister bygger på Googles bedste teknologi, så funktionen kan tage udgangspunkt i mennesker, steder og ting fra den virkelige verden. Vi har samlet søgetendenser siden 2004 og offentliggjort Årets søgninger årligt, men i sidste ende er det umuligt at kende den egentlige intention bag en søgeforespørgsel uden at spørge brugerne direkte.

Hvordan er hitlister anderledes end Populære søgninger?

Populære søgninger fremhæver forespørgsler, der oplever pludselig øget trafik blandt alle søgninger over de seneste 24 timer, mens hitlister fremhæver emner med en høj samlet søgevolumen for den pågældende måned.