Kom godt i gang med Google Trends-datasættet

Du kan få adgang til anonymiserede, indekserede, normaliserede og samlede Google Trends-data med BigQuery.

BigQuery-datasættet fra Google Cloud Marketplace viser de 25 mest populære forespørgsler eller top 25 over forespørgsler med stigende popularitet fra Google Trends for de seneste 30 dage.

BigQuerys gratis niveau giver op til 1 TB SQL-forespørgsler om måneden og op til 10 GB lagerplads om måneden uden beregning. SQL-forespørgsler, der ligger over disse grænser, er underlagt den almindelige BigQuery-prissætning.

Tip! Hvis du vil have adgang til BigQuery uden en Google Cloud-konto eller betalingskortoplysninger, skal du bruge BigQuery-sandboxen.

Se Google Trends-datasæt med BigQuery

Hvis du vil se disse offentlige datasættabeller, skal du anmode om de 25 mest populære historier og top 25 over tabeller for stigende popularitet i BigQuery SQL-brugerfladen.

Hvis du vil minimere de data, der scannes og behandles, skal du bruge opdelingsfilteret i din forespørgsel:

SELECT * FROM `bigquery-public-data.google_trends.top_terms`

WHERE refresh_date = DATE_SUB(CURRENT_DATE(), INTERVAL 1 DAY)

Du kan også udforske Google Trends med andre BI-værktøjer (Business Intelligence) som f.eks. Looker, Data Studio eller løsninger fra vores partnere.