Començar a utilitzar el conjunt de dades de Google Trends

Amb BigQuery, podeu accedir a dades de Google Trends anonimitzades, indexades, normalitzades i agregades.

Al conjunt de dades de BigQuery procedent de Google Cloud Marketplace s'hi mostren les 25 consultes generals principals o les 25 consultes en augment principals registrades a Google Trends durant els 30 darrers dies.

El nivell gratuït de BigQuery ofereix fins a 1 TB al mes en consultes SQL i fins a 10 GB al mes en emmagatzematge sense cost econòmic. Les consultes SQL més enllà d'aquests llindars estan subjectes als preus habituals de BigQuery.

Consell: per accedir a BigQuery sense un compte de Google Cloud o sense informació de cap targeta de crèdit, utilitzeu la zona de proves de BigQuery.

Explorar conjunts de dades de Google Trends amb BigQuery

Per explorar aquestes taules de conjunts de dades públiques, consulteu les 25 notícies principals i les 25 taules en augment principals des de la interfície d'usuari SQL de BigQuery.

Per minimitzar les dades analitzades i processades, utilitzeu el filtre de partició de la consulta:

SELECT * FROM `bigquery-public-data.google_trends.top_terms`

WHERE refresh_date = DATE_SUB(CURRENT_DATE(), INTERVAL 1 DAY)

També podeu explorar Google Trends amb altres eines d'intel·ligència empresarial (BI), com ara Looker o Data Studio, o amb solucions dels nostres partners.