Fra 25. mars 2024 blir «Bestill på Google»-funksjonen utilgjengelig for nye bestillinger av flyreiser. Eksisterende bestillinger påvirkes ikke. Hvis du har spørsmål om den nåværende Bestill på Google-bestillingen din, kan du fortsatt kontakte bestillingspartneren i bestillingsbekreftelsen din, i tillegg til Google.

Slik endrer eller kansellerer du flyreisen din

Hvis du vil endre eller kansellere flyreisen, kan du kontakte flyselskapet eller reisebyrået direkte for å få hjelp. Google kan ikke hjelpe deg direkte med endringer og kanselleringer.

Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering, slik at du er klar over eventuelle frister eller gebyrer for kansellering og vilkår for refusjon. Noen flyselskaper tilbyr for tiden billettfleksibilitet.

Du finner vanligvis bekreftelsesnummeret og kontaktinformasjonen til flyselskapet eller reisebyrået i bekreftelses-e-posten du mottok etter bestilling. Det kan også hende du finner mer informasjon under den aktuelle turen på google.com/travel.

Hvis du bestilte på Google og trenger hjelp med å finne denne informasjonen, kan du kontakte oss.