25.3.2024 alkaen Varaa Googlessa ‐palvelua ei voi enää käyttää uusiin varauksiin. Muutos ei vaikuta jo tehtyihin varauksiin. Jos sinulla on kysyttävää Varaa Googlessa ‐palvelun kautta tehdystä varauksesta, voit edelleen ottaa yhteyttä varauskumppaniisi tai Googleen.

Näin muutat lentoa tai peruutat sen

Jos haluat muuttaa lentoasi tai peruuttaa sen, ole suoraan yhteydessä lentoyhtiöön tai verkkomatkatoimistoon. Google ei voi auttaa sinua muutoksen tai peruutuksen tekemisessä.

Tarkista peruutuskäytännöstä peruutukseen sovellettavat aikarajat, lisämaksut ja mahdollinen hyvitys. Jotkin lentoyhtiöt tarjoavat joustavia matkustusehtoja.

Varauksen jälkeen lähetetyssä vahvistussähköpostissa on yleensä vahvistusnumero ja lentoyhtiön tai matkatoimiston yhteystiedot. Lisätietoja voi katsoa myös kyseisen matkan yksityiskohdista osoitteessa google.com/travel.

Jos teit varauksen Googlessa etkä löydä näitä tietoja, ota meihin yhteyttä.