Tjek udledningen på Google Flights

Det skal være så let som muligt for dig at finde en mere bæredygtig rejse, og derfor kan du se den estimerede udledning på bookingsiderne og i dine søgeresultater, når du søger efter flyafgange.

Find estimerede udledninger

Sådan finder du den estimerede CO2-udledning for flyafgange:
  1. Gå til Google Flights.
  2. Søg efter en flyafgang.
  3. Til højre skal du klikke på den nedadvendte pil.
  4. Du kan se den estimerede udledning for hver del af din rejse.

Sortér efter udledning

Sådan sorterer du dine resultater efter udledning:
  1. Til højre skal du klikke på Sortér efter og derefter Udledning.
  2. Resultaterne for din flysøgning bliver sorteret fra lav til høj udledning.
Tip! Du kan også finde den estimerede CO2-udledning for hver flyafgang. Du skal bare klikke på rækken for at udvide den.

Filtrér efter mindre udledning

Sådan filtrerer du dine resultater efter lav udledning:
  1. Øverst på siden skal du klikke på filteret Udledning og derefter Kun mindre udledning.
  2. Resultaterne for din søgning efter flyafgange omfatter kun muligheder med lavere udledning end normalt for den pågældende rute.

Sådan beregner vi træsammenligningen

Google bruger ækvivalensberegningerne af drivhusgasser fra Environmental Protection Agency (EPA) til beregning af træsammenligningen. Dataene omfatter, hvor mange bytræer, som er vokset i 10 år, det tager at indfange CO2e-udledningen. Google beregner derefter et estimat for antallet af træer, der skal bruges for at indfange forskellen i CO2e-udledningen (for den fremhævede flyafgang til en flyafgang, der er typisk på ruten) på en dag.

Vi foretager EPA-beregningen, konverterer ton til kg og 10 år til 1 dag for at få det daglige estimat af CO2e, der indfanges pr. træ.

Bemærk! På grund af afrunding vil udførelse af de beregninger, der angives i ligningerne, muligvis ikke give de nøjagtige resultater, som vises.

Hvorfor har nogle flyafgange lavere CO2-udledning?

Estimater for udledning tager højde for afrejsested, destination, flytype og antallet af pladser i hver sædeklasse.

Faktorer som brændstoføkonomiske fly og kortere ruter resulterer normalt i lavere udledning.

Den estimerede udledning er højere for rejser på premium economy, business og first class, fordi pladserne i disse sektioner af flyet fylder mere. De udgør derfor en større del af flyrejsens samlede udledning.

Få flere oplysninger om, hvordan udledning estimeres.

Rejser med tog

Når et tog er tilgængeligt på din rute, kan du se det i dine søgeresultater i Google Flights.

Rejser med tog kan resultere i betydeligt lavere udledning sammenlignet med fly. Derfor er togrejser markeret med et badge, der angiver lavere udledning.