Comprovar les emissions a Google Vols

Per ajudar-vos a triar opcions de viatge més sostenibles, podeu trobar les estimacions d'emissions a les pàgines de reserva i de resultats de cerca de vols.

Cercar estimacions d'emissions

Per consultar les estimacions d'emissions de vols:
  1. Aneu a Google Vols.
  2. Cerqueu un vol.
  3. A la dreta, feu clic a la fletxa avall.
  4. Trobareu les estimacions d'emissions de cada etapa del viatge.

Ordenar per les emissions

Per ordenar els resultats per les emissions:
  1. A la dreta, feu clic a Ordena per i, a continuació, Emissions.
  2. Els resultats de cerca de vols s'ordenaran de menys a més emissions.
Consell: també podeu trobar les estimacions d'emissions de cada vol fent clic a la fila per desplegar-la.

Filtrar per menys emissions

Per filtrar els resultats per baixes emissions:
  1. A la part superior, feu clic al filtre Emissions i, a continuació, Només menys emissions.
  2. Els resultats de la cerca de vols només mostraran les opcions amb emissions inferiors a les habituals per a aquesta ruta.

Com calculem la comparació d'arbres

Per calcular la comparació d'arbres, Google utilitza els càlculs d'equivalència de gasos amb efecte d'hivernacle de l'Agència de Protecció Ambiental dels Estats Units (EPA). Aquestes dades inclouen el nombre d'arbres joves que s'han cultivat en entorns urbans durant 10 anys per capturar les emissions de CO2-eq. A partir d'aquesta xifra, Google calcula una estimació del nombre d'arbres necessaris per capturar la diferència d'emissions de CO2-eq (entre el vol destacat i un vol habitual de la ruta en qüestió) en un dia.

Utilitza el càlcul de l'EPA, que converteix les tones a quilograms i 10 anys a 1 dia per obtenir l'estimació diària del CO2-eq capturat per arbre.

Nota: a causa dels arrodoniments, és possible que els càlculs proporcionats a les equacions no tornin els resultats exactes que es mostren.

Per què alguns vols tenen emissions més baixes

Les estimacions d'emissions tenen en compte l'origen, la destinació, el tipus d'aeronau i el nombre de seients de cada classe.

Hi ha factors, com ara les aeronaus amb un consum de combustible eficient i les rutes més curtes, que solen generar menys emissions.

Les estimacions d'emissions són més altes per a la classe turista prèmium, la classe preferent i la primera classe, perquè els seients d'aquestes seccions ocupen més espai. Per tant, cada seient té assignat un percentatge més elevat de les emissions totals del vol.

Obteniu més informació sobre com s'estimen les emissions.

Viatjar amb tren

Si un tren està disponible a la vostra ruta, el veureu inclòs als resultats de cerca de Google Vols.

Viatjar amb tren pot reduir considerablement les emissions en comparació amb viatjar amb avió. Les opcions de tren inclouen una insígnia que indica que generen menys emissions.