Om prisgarantien på Google Flyreiser

Prisgaranti er et pilotprogram som er tilgjengelig for utvalgte reiseruter på Google Flyreiser. For noen flypriser er vi sikre på at Google-algoritmene viser deg den laveste tilgjengelige prisen før flyreisen starter. For disse flyreisene følger vi med på prisen frem til avgangen for den første flyvningen på reiseruten din. Hvis prisen går ned, får du tilbake mellomlegget.

Frem til nå har prisgaranti vært tilgjengelig på utvalgte Bestill på Google-reiseruter. Vi har utvidet programmet til utvalgte reiseruter du finner på Google Flyreiser, men som du bestiller via nettstedet til et flyselskap eller reisebyrå.

Velg bestillingsmetode for å få best mulig hjelp:

Jeg har bestilt en Bestill på Google-reiserute

Hvis du valgte en reiserute med prisgaranti der du kunne bestille via «Bestill på Google», det vil si at du ble værende på Google mens du gjennomførte transaksjonen med flyselskapet eller reisebyrået, velger du dette alternativet.

Hvor mye penger kan jeg få med prisgaranti?

Med prisgaranti får du tilbakebetalt mellomlegget mellom prisen du betalte for flyreisen, og den laveste billettprisen mellom tidspunktet for bestilling og avreisen. For å få utbetaling må prisforskjellen være mer enn USD 5. Du kan motta opptil USD 500 per Google-konto for alle kvalifiserte reiseruter i et gitt kalenderår. Du kan ha opptil tre åpne bestillinger med prisgaranti samtidig. Det betyr at den første flyvningen på reiseruten ikke har startet ennå. Hvis du er kvalifisert, mottar du utbetalingen etter den første flyvningen på den bestilte reiseruten.

Hvordan får jeg prisgaranti?

Viktig:

• For å se flyreiser med prisgaranti må du ha valgt USA som land/region og USD som valuta.
  • Prisgaranti gjelder bare for enveis- og tur-retur-reiser med avreise i USA.
  • Du må bruke en amerikansk faktureringsadresse og et amerikansk telefonnummer på Bestill på Google-siden.
  • Du må være logget på Google-kontoen din.

Prisgarantien gjelder bare for flyreiser der vi er sikre på at prisen ikke kommer til å falle. Disse flyreisene er merket med et fargerikt prismerke når du velger avreise- og returflyvninger. Prisgarantien har bare betydning for deg hvis prisen på flyreisen din går ned etter at du har bestilt, og før avgangen for den første flyvningen på reiseruten din.

1. Under «Utgående flyvninger» velger du en flyvning med prismerke.
  2. Velg en reiserute med prismerke, og gå til kassen.
    • For at prisgarantien skal gjelde, må alle flyvningene i reiseruten din ha Prisgaranti-merket.
  3. Klikk på «Bestill på Google»-linken.
  4. På Bestill på Google-siden merker du av i boksen ved siden av «Prisgaranti» for å godta vilkårene for bruk.

Du får en bekreftelse på e-post når flyreisen er garantert.

Hvor lenge varer prisgarantien?

Prisgaranti trer i kraft etter at du har bestilt på Google. Men hvis flyselskapet oppdaterer prisene raskere enn de lastes inn på Google Flyreiser, er det ikke sikkert at vi kan tilby garantien lenger. Du ser kanskje en prisgaranti, men hvis prisen oppdateres før du bestiller, kan det hende at garantien ikke er tilgjengelig idet du bestiller.

Må jeg betale for det?

Nei. Prisgarantien koster ikke noe.

Hva skjer etter at jeg har bestilt?

Når du har bestilt, følger vi med på prisen frem til avgangen for den første flyvningen i reiseruten din. Deretter sender vi deg en e-post med informasjon om prisen gikk ned eller ikke. Det kan også hende du får en oppdatering på e-post mellom tidspunktet for bestilling og avreise. Hvis prisen gikk ned, betaler vi tilbake mellomlegget i Google Pay. Hvis prisen ikke falt, kan du være trygg på at du fikk den beste prisen med Google Flyreiser.

Hvordan får jeg utbetalt mellomlegget?

Viktig:

• Du må ha fylt 18 år.
  • Du må ha eller opprette en Google Pay-konto for å gjøre krav på utbetalingen. Du må være logget på Google-kontoen du brukte til å bestille flyreisen på Bestill på Google.
  • Når du blir Google Pay-bruker, er du underlagt vilkårene for bruk av Google Pay.

Hvis prisen går ned, varsler vi deg etter avgang og betaler tilbake mellomlegget i Google Pay. Det tar vanligvis opptil 48 timer før pengene settes inn på kontoen din.

Hvis du ikke har Google Pay-konto, må du opprette en, slik at vi kan betale tilbake mellomlegget:

Du kan overføre pengene til bankkontoen din når de er registrert i Google Pay-saldoen eller Penger i Google Pay:

1. Gå til pay.google.com.
  2. Klikk på Betalingsmåter og så Penger i Google Pay eller Google Pay-saldo.
  3. Klikk på Overfør.
  4. Klikk på Overfør.

Frem til du bekrefter identiteten din, kan du overføre opptil USD 200 totalt per uke på nettstedet til Google Pay. For å overføre mer må du laste ned Google Pay-appen og bekrefte identiteten din. Finn ut mer om Google Pay-grensene.

Hvis du opplever problemer når du laster ned Google Pay-appen, kan du gå til brukerstøtten for Google Pay.

Hva skjer hvis jeg avbestiller turen?

Hvis du endrer eller avbestiller deler av turen, får du ikke tilbake mellomlegget.

Hvor kan jeg få mer informasjon?

Du finner informasjon om programmet i vilkårene for bruk. Hvis flyreisen har prisgaranti, gjelder vilkårene for bruk av prisgarantien.

Hvis du har problemer eller spørsmål, kan du kontakte oss om flyreisen.

Vanlige spørsmål

Må jeg gjøre noe etter at jeg har bestilt?

Nei. Vi følger automatisk med på prisen etter at du har bestilt, helt frem til avgangen for den første flyvningen, og varsler deg etter avgang hvis prisen har gått ned.

Når får jeg utbetalt mellomlegget hvis prisen har gått ned?

Du får vanligvis mellomlegget tilbake i Google Pay-kontoen din innen 48 timer etter avgangen for den første flyvningen.

Kan jeg kansellere garantien?

Du kan velge bort prisgarantien før du bestiller flyreisen. Hvis du vil kansellere garantien etter at du har bestilt, kan du kontakte oss om flyreisen.

Hva skjer hvis flyreisen min kanselleres eller tidspunktet endres?

Hvis flyreisen din kanselleres eller tidspunktet endres, får du ikke mellomlegget tilbake.

Hva skjer hvis prisen går ned og så opp igjen?

Du får fortsatt tilbakebetalt mellomlegget mellom prisen på tidspunktet for bestillingen og den laveste tilgjengelige prisen før avgang.

Jeg har bestilt på nettstedet til flyselskapet eller reisebyrået

Hvis du valgte en reiserute med prisgaranti på Google Flyreiser, men bestilte reisen på nettstedet til et flyselskap eller reisebyrå, velger du dette alternativet.

Hvor mye penger kan jeg få med prisgaranti?

Når du velger en bestilling med prisgaranti på Google Flyreiser, får du utbetalt mellomlegget mellom prisen du betalte, og den laveste billettprisen for den aktuelle reiseruten på Google Flyreiser mellom tidspunktet for bestilling og avreise. For å få utbetaling må prisforskjellen være mer enn USD 5. Du kan motta opptil USD 500 per Google-konto for alle kvalifiserte reiseruter i et gitt kalenderår. Du kan ha opptil tre bekreftede bestillinger med prisgaranti samtidig. Hvis du er kvalifisert, får du penger tilbake etter avgangen for den første flyvningen i den bestilte reiseruten.

Hvordan får jeg prisgaranti?

Viktig:

• For å finne flyreiser med prisgaranti må du ha valgt USA som land/region og USD som valuta.
  • Prisgaranti gjelder bare for enveis- og tur-retur-reiser med avreise i USA.
  • Du må være logget på Google-kontoen din.

Prisgarantien gjelder bare for flyreiser der vi er sikre på at prisen ikke kommer til å falle. Disse flyreisene er merket med et fargerikt prismerke  når du velger avreise- og returflyvninger. Prisgarantien har bare betydning for deg hvis prisen på flyreisen går ned etter at du velger en bestilling med prisgaranti på Google Flyreiser, og før avgangen for den første flyvningen på reiseruten din.

1. Under «Utgående flyvninger» velger du en flyvning med prismerke.
    • For at prisgarantien skal gjelde, må alle flyvningene i reiseruten ha et Prisgaranti-merke.
  2. Under «Bestillingsalternativer» klikker du på Fortsett for å velge en bestilling med prisgaranti.
    • Bestillingsalternativer med prisgaranti har et Prisgaranti-merke.
    • Vi garanterer at prisen ved siden av Prisgaranti-merket ikke blir lavere før avreise.
  3. På nettstedet til flyselskapet eller reisebyrået må du bestille den samme reiseruten som har prisgaranti på Google Flyreiser. For at prisgarantien skal gjelde, må alle komponentene i den bestilte reiseruten samsvare, inkludert flyselskap, rutenummer, datoer, antall passasjerer, billettpris, kabinklasse og retningslinjene for avbestilling.
  4. Når du har valgt bestillingsalternativet med prisgaranti på Google Flyreiser, følger Google med på prisen hver dag frem til avgang.
    • Du får en e-post etter avgang med informasjon om prisen har gått ned eller ikke.
  5. For å få utbetalt mellomlegget i Google Pay hvis prisen går ned, blir du bedt om å bekrefte at du bestilte flyreisen:
    • Klikk på Ja, jeg har bestilt denne flyreisen i e-posten, og følg veiledningen:
      • Skriv inn bekreftelsesnummeret og etternavnet ditt, og merk av i boksen for å godta vilkårene for bruk.
      • Klikk på Bekreft.
  • Du kan også gå til Prisgaranti-siden:
    • Finn reiseruten med prisgaranti.
    • Klikk på Ja, jeg bestilte dette.
    • Skriv inn bekreftelsesnummeret og etternavnet ditt, og merk av i boksen for å godta vilkårene for bruk.
    • Klikk på Bekreft.

Prisgaranti-siden finner du flyreisene dine med prisgaranti. Du kan oppdatere e-postinnstillingene dine under «Reiseinnstillinger».

Hvor lenge varer prisgarantien?

Når du har valgt et bestillingsalternativ med prisgaranti på Google Flyreiser, trer prisgarantien i kraft.

Må jeg betale for det?

Nei. Prisgarantien koster ikke noe.

Hva skjer etter at jeg har valgt et bestillingsalternativ med prisgaranti?

Når du har valgt et bestillingsalternativ med prisgaranti, følger vi med på prisen frem til avgangen for den første flyvningen i reiseruten din. Deretter får du en e-post med informasjon om prisen har gått ned eller ikke. Det kan også hende du får en e-postoppdatering mellom tidspunktet for valg av bestillingsalternativ med prisgaranti og avreise. Hvis prisen går ned, må du bekrefte at du bestilte flyreisen, senest 30 dager etter avgangen for den første flyvningen i reiseruten, slik at vi kan utbetale mellomlegget i Google Pay. Hvis prisen ikke falt, kan du være trygg på at du fikk den beste prisen med Google Flyreiser.

Hvor kan jeg se de kvalifiserte flyreisene mine med prisgaranti?

Hvis du har valgt et bestillingsalternativ med prisgaranti, kan du administrere flyreisen på Prisgaranti-siden.

Hvordan bekrefter jeg prisgarantier?

Hvis prisen går ned for en kvalifisert flyreise med prisgaranti som du har valgt, får du en e-post fra Google Flyreiser. Du bekrefter garantien ved å klikke på Ja, jeg har bestilt denne flyreisen i e-posten og følge veiledningen:

• Skriv inn bekreftelsesnummeret og etternavnet ditt, og merk av i boksen for å godta vilkårene for bruk.
    • Bekreftelsesnummeret er den alfanumeriske koden i e-postbekreftelsen du fikk etter at du bestilte flyreisen på nettstedet til flyselskapet eller reisebyrået (f.eks. SFTORB).
  • Klikk på Bekreft.

Du kan også gå til Prisgaranti-siden for å administrere garantien. For å bekrefte garantien klikker du på Ja, jeg bestilte dette og følger veiledningen.

Du kan ha opptil tre bekreftede bestillinger med prisgaranti samtidig.

Hvordan får jeg utbetalt mellomlegget?

Viktig:

• Du må ha fylt 18 år.
  • Du må ha eller opprette en Google Pay-konto for å gjøre krav på utbetalingen. Du må være logget på med den samme Google-kontoen du brukte til å søke etter flyreisen på Google Flyreiser.
  • Når du blir Google Pay-bruker, er du underlagt vilkårene for bruk av Google Pay.

Hvis prisen går ned, varsler vi deg etter avgang og utbetaler mellomlegget i Google Pay. Hvis du ikke har bekreftet at du bestilte flyreisen ennå, ber vi deg om å gjøre dette. Når du har bekreftet det, utbetaler vi mellomlegget i Google Pay. Det tar vanligvis opptil 48 timer før pengene settes inn på kontoen din.

Hvis du ikke har Google Pay-konto, må du opprette en, slik at vi kan betale tilbake mellomlegget:

• Hvis prisen går ned og du bekreftet bestillingen før avgangen for den første flyvningen:
  • Hvis prisen har gått ned og du ikke har bekreftet bestillingen før avgangen for den første flyvningen:
    • Bekreft at du har bestilt flyreisen senest 30 dager etter avgangen for den første flyvningen i reiseruten.
    • Når du har bekreftet det, gjør du krav på mellomlegget slik:

Du kan overføre pengene til bankkontoen din når de er registrert i Google Pay-saldoen eller Penger i Google Pay:

1. Gå til pay.google.com.
  2. Klikk på Betalingsmåter og så Penger i Google Pay eller Google Pay-saldo.
  3. Klikk på Overfør.
  4. Skriv inn beløpet du vil overføre.
  5. Velg bankkontoen du vil overføre pengene til.
  6. Klikk på Overfør.

Frem til du bekrefter identiteten din, kan du overføre opptil USD 200 totalt per uke på nettstedet til Google Pay. For å overføre mer må du laste ned Google Pay-appen og bekrefte identiteten din. Finn ut mer om Google Pay-grensene.

Hvis du opplever problemer når du laster ned Google Pay-appen, kan du gå til brukerstøtten for Google Pay.

Hvordan stopper jeg e-postvarsler om prisgarantier?

Administrer garantiene dine på Prisgaranti-siden. Når du klikker på Nei, jeg har ikke bestilt, sender vi ikke flere e-postvarsler for den bestemte reiseruten.

Du kan også slå av e-postvarsler i Reiseinnstillinger. Men hvis du bekrefter en reiserute med prisgaranti, får du en siste e-post med informasjon om prisen gikk ned eller ikke, selv om du velger bort e-postvarsler.

Du kan også slå av Googles prisgaranti-funksjon i Reiseinnstillinger. Hvis du slår av denne funksjonen, fjerner du alle eksisterende flyreiser med prisgaranti, og vi viser ikke Prisgaranti-merker i Google Flyreiser. Du får ikke utbetalt eventuelle ventende prisgarantier, selv om du allerede har bekreftet dem.

Hva skjer hvis jeg avbestiller turen?

Hvis du endrer eller avbestiller deler av turen, får du ikke tilbake mellomlegget.

Hvor kan jeg få mer informasjon om programmet?

Du finner informasjon om programmet i tilleggsvilkårene for bruk av Googles prisgaranti. Disse vilkårene gjelder for alle flyreiser med prisgaranti.

Hvis du har problemer eller spørsmål, kan du kontakte oss om flyreisen.

Vanlige spørsmål

Hva skjer hvis flyreisen min kanselleres eller tidspunktet endres?

Hvis flyreisen din kanselleres eller tidspunktet endres, får du ikke mellomlegget tilbake.

Hva skjer hvis prisen går ned og så opp igjen?

Du får fortsatt tilbakebetalt mellomlegget mellom prisen da du valgte bestillingsalternativet med prisgaranti på Google Flyreiser, og den laveste tilgjengelige prisen før avgang.