Google Lentojen hintatakuu

Hintatakuu on pilottiohjelma, joka on saatavilla tietyille Google Lentojen matkasuunnitelmille. Joidenkin lentohintojen kohdalla algoritmimme luottavat siihen, ettei hinta enää laske ennen lähtöä. Seuraamme lentojen hintaa siihen asti, kun matkasuunnitelman ensimmäinen lento alkaa. Jos hinta laskee, hyvitämme erotuksen.

Tähän asti hintatakuu on ollut käytettävissä tietyissä Varaa Googlessa ‐matkasuunnitelmissa. Olemme laajentaneet ohjelmaamme osaan matkasuunnitelmista, jotka näkyvät Google Lennoissa mutta joissa varaus tehdään lentoyhtiön tai matkatoimiston verkkosivustolla.

Saat helpoiten apua, kun valitset varaustavan seuraavista:

Varaus on tehty Varaa Googlessa ‐matkasuunnitelmana

Valitse tämä, jos hintatakuun sisältävä matkasuunnitelma on tehty Varaa Googlessa ‑vaihtoehdolla. Tämä tarkoittaa, että maksu lentoyhtiölle tai matkatoimistolle on tehty poistumatta Googlesta.

Kuinka paljon rahaa hintatakuusta voi saada?

Hintatakuun mukaan sinulle maksetaan varaushetkellä maksamasi hinnan ja ennen lähtöä havaitun alhaisimman hinnan erotus. Saat hyvityksen, kunhan hintaero on suurempi kuin 5 USD. Voit saada kalenterivuoden aikana hyvitystä enintään 500 USD yhdellä Google-tilillä ja kaikista ehdot täyttävistä matkasuunnitelmista yhteensä. Sinulla voi olla kerrallaan enintään kolme avointa hintatakuulla tehtyä varausta. Varaus on avoin, kun matkasuunnitelman ensimmäinen lento ei ole vielä lähtenyt. Jos ehdot täyttyvät, saat maksun sen jälkeen, kun varattuun matkasuunnitelmaan sisältyvä ensimmäinen lento on lähtenyt.

Miten saan hintatakuun?

Tärkeää:

• Hintatakuun sisältävien lentojen näkyminen edellyttää, että maa/alue on Yhdysvallat ja valuutta on Yhdysvaltain dollari.
  • Hintatakuu koskee vain Yhdysvalloista lähteviä yhdensuuntaisia ja meno-paluulentoja.
  • Sinun on käytettävä Varaa Googlessa ‑sivulla yhdysvaltalaista laskutusosoitetta ja puhelinnumeroa.
  • Sinun pitää olla kirjautuneena Google-tilille.

Hintatakuu on saatavilla vain lennoille, joiden hinnan emme usko enää laskevan. Näillä lennoilla on värikäs hintamerkki meno- ja paluulennon valintanäkymässä. Hintatakuu astuu voimaan vain siinä tapauksessa, että lennon hinta laskee varauksen tekemisen jälkeen ja ennen kuin matkasuunnitelman ensimmäinen lento lähtee.

1. Valitse Lähtevät-kohdan alta merkin sisältävä lento.
  2. Valitse merkin sisältävä matkasuunnitelma ja jatka kassalle.
    • Hintatakuu voidaan myöntää, jos Hintatakuu-merkki näkyy kaikissa matkasuunnitelmaan sisältyvissä lennoissa.
  3. Klikkaa "Varaa Googlessa" ‐linkkiä.
  4. Hyväksy käyttöehdot merkitsemällä Varaa Googlen kautta ‐sivulta Hintatakuu-kohdan viereinen ruutu.

Saat vahvistussähköpostin, kun lennolle on myönnetty takuu.

Kuinka kauan hintatakuu on voimassa?

Hintatakuu on voimassa siitä lähtien, kun teet varauksen Googlessa. Jos lentoyhtiö kuitenkin muuttaa hintoja nopeammin kuin ne päivittyvät Google Lentoihin, takuuta ei välttämättä voida myöntää. Saatat nähdä hintatakuun, mutta jos hinta muuttuu ennen varaamista, takuuta ei välttämättä enää tarjota varauksen yhteydessä.

Pitääkö minun maksaa hintatakuusta?

Ei, hintatakuu on maksuton.

Mitä tapahtuu varauksen jälkeen?

Seuraamme varauksen jälkeen hintaa siihen asti, kun matkasuunnitelman ensimmäinen lento on lähtenyt. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, onko hinta laskenut vai ei. Saatat myös saada sähköposti-ilmoituksen varauksen ja matkalle lähdön välisenä aikana. Jos hinta on laskenut, erotus maksetaan Google Payn kautta. Jos hinta ei ole laskenut, tiedät saaneesi lennon parhaaseen hintaan Google Lentojen kautta.

Miten erotus maksetaan minulle?

Tärkeää:

• Sinun on oltava yli 18-vuotias.
  • Tarvitset maksun lunastamiseen Google Pay ‑tilin. Voit luoda uuden tilin, jos sitä ei ole ennestään. Sinun on oltava kirjautuneena samalle Google-tilille, jolla teit Varaa Googlessa ‑lentovarauksen.
  • Kun liityt Google Pay ‑käyttäjäksi, sinuun sovelletaan Google Payn käyttöehtoja.

Jos hinta laskee, ilmoitamme siitä sinulle lennon lähdön jälkeen ja maksamme erotuksen Google Payn kautta. Yleensä rahat näkyvät tilillä 48 tunnin kuluessa.

Jos sinulla ei ole Google Pay ‐tiliä, se pitää luoda, jotta voimme maksaa erotuksen sinulle:

Kun maksu on suoritettu Google Pay ‐saldoon tai Google Pay ‑rahoihin, voit siirtää rahat pankkitilillesi näin:

1. Mene osoitteeseen wallet.google.com.
  2. Valitse Maksutavat ja sitten Rahat Google Payssa tai Google Pay ‐saldo.
  3. Klikkaa Siirrä.
  4. Klikkaa Siirrä.

Ennen henkilöllisyyden vahvistamista voit siirtää Google Payn verkkosivustolta enintään 200 USD viikossa. Jos haluat siirtää suuremman summan, sinun on ladattava Google Pay ‐sovellus ja vahvistettava henkilöllisyytesi. Lue lisää Google Payn rahansiirtorajoista.

Jos Google Pay ‐sovelluksen lataamisessa on ongelmia, katso lisätietoja Google Payn ohjekeskuksesta.

Mitä tapahtuu, jos perun matkani?

Jos muutat matkaasi tai perut sen osittain, et saa hyvitystä.

Mistä näen hintatakuun kaikki tiedot?

Löydät ohjelman tiedot käyttöehdoista. Jos hintatakuu tarjotaan lennolle, hintatakuun käyttöehtoja sovelletaan.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, ota meihin yhteyttä lentoosi liittyen.

Usein kysyttyä

Pitääkö minun tehdä jotain varauksen jälkeen?

Ei. Seuraamme hintaa automaattisesti varauksen jälkeen, kunnes ensimmäinen lentosi lähtee. Ilmoitamme lähdön jälkeen, onko hinta laskenut.

Jos hinta on laskenut, milloin saan erotuksen?

Erotus maksetaan yleensä Google Pay ‑tilille 48 tunnin kuluessa ensimmäisen lennon alkamisesta.

Voinko perua takuun?

Voit jättäytyä pois hintatakuusta ennen lentosi varaamista. Jos haluat perua hintatakuun varauksen jälkeen, ota meihin yhteyttä.

Mitä tapahtuu, jos lentoni peruuntuu tai sen ajankohta muuttuu?

Jos lentosi peruuntuu tai sen ajankohta muuttuu, et saa hyvitystä hinnasta.

Mitä tapahtuu, jos hinta laskee ja nousee sitten uudelleen?

Saat silti hyvityksen, joka perustuu varaushinnan ja ennen lähtöä havaitun edullisimman hinnan erotukseen.

Varaus on tehty lentoyhtiön tai matkatoimiston verkkosivustolla

Valitse tämä, jos hintatakuun sisältävä matkasuunnitelma on valittu Google Lennoista mutta varaus on tehty lentoyhtiön tai online-matkatoimiston verkkosivustolla.

Kuinka paljon rahaa hintatakuusta voi saada?

Kun valitset hintatakuun myöntävän varausvaihtoehdon Google Lennoista, saat hintatakuusta hyvityksenä varaushetkellä maksamasi hinnan ja ennen lähtöä havaitun alhaisimman hinnan erotuksen. Hinnat lasketaan vertaamalla tarkasti matkasuunnitelmaan sisältyvää lentolippua vastaavan lipun hintaan Google Lennoissa. Saat hyvityksen, kunhan hintaero on suurempi kuin 5 USD. Voit saada kalenterivuoden aikana hyvitystä enintään 500 USD yhdellä Google-tilillä ja kaikista ehdot täyttävistä matkasuunnitelmista yhteensä. Sinulla voi olla kerrallaan enintään kolme vahvistettua hintatakuulla tehtyä varausta. Jos ehdot täyttyvät, saat maksun, kun ensimmäinen matkasuunnitelmaan sisältyvä lento on lähtenyt.

Miten saan hintatakuun?

Tärkeää:

• Hintatakuun sisältäviä lentoja voi löytää vain, jos alueesi on Yhdysvallat ja valuuttasi USD.
  • Hintatakuu koskee vain Yhdysvalloista lähteviä yhdensuuntaisia ja meno-paluulentoja.
  • Sinun pitää olla kirjautuneena Google-tilille.

Hintatakuu on saatavilla vain lennoille, joiden hinnan emme usko enää laskevan. Näillä lennoilla on värikäs hintamerkki meno- ja paluulennon valintanäkymässä. Hintatakuu koskee sinua vain, jos lennon hinta laskee sen jälkeen, kun olet valinnut hintatakuun myöntävän varausvaihtoehdon Google Lennoissa, ja ennen kuin matkasuunnitelman ensimmäinen lento lähtee.

1. Valitse Lähtevät-kohdan alta merkin sisältävä lento.
    • Hintatakuu voidaan myöntää, jos Hintatakuu-merkki näkyy kaikissa matkasuunnitelmaan sisältyvissä lennoissa.
  2. Klikkaa Varausvaihtoehdot-kohdasta Jatka ja siirry valitsemaan jokin hintatakuun sisältävä varausvaihtoehto.
    • Hintatakuun sisältävissä vaihtoehdoissa näkyy Hintatakuu-merkki.
    • Takaamme, että Hintatakuu-merkin vieressä näkyvä hinta ei laske ennen lähtöä.
  3. Varaa lentoyhtiön tai matkatoimiston verkkosivustolta täsmälleen sama matkasuunnitelma, jolle on myönnetty hintatakuu Google Lennoissa. Hintatakuu on voimassa vain silloin, kun kaikki varatun matkasuunnitelman osatekijät vastaavat Google Lentojen tietoja. Näitä ovat esimerkiksi lentoyhtiö, lennon numero, päivämäärät, matkustajien lukumäärä, hinta- ja matkustusluokka sekä perumiskäytäntö.
  4. Kun olet valinnut hintatakuun sisältävän varausvaihtoehdon Google Lennoista, Google seuraa hintaa päivittäin lennon lähtemiseen asti.
    • Kun lento on lähtenyt, saat sähköpostiin tiedon siitä, onko hinta laskenut vai ei.
  5. Jos hinta on laskenut, sinua pyydetään vahvistamaan lennon varaus, jotta erotus voidaan maksaa Google Pay ‑tilille. Tee näin:
    • Klikkaa sähköpostista Kyllä, olen varannut lennon ja seuraa ohjeita:
      • Lisää vahvistusnumero ja sukunimesi ja hyväksy käyttöehdot merkitsemällä ruutu.
      • Klikkaa Vahvista.
  • Voit myös siirtyä hintatakuusivulle:
    • Etsi matkasuunnitelma, jolle hintatakuu on myönnetty.
    • Valitse Kyllä, olen varannut sen.
    • Lisää vahvistusnumero ja sukunimesi ja hyväksy sitten käyttöehdot merkitsemällä ruutu.
    • Klikkaa Vahvista.

Näet Hintatakuu-sivulta lentosi, joille on myönnetty hintatakuu. Voit muokata sähköpostiasetuksiasi kohdasta Matkailu-asetukset.

Kuinka kauan hintatakuu on voimassa?

Hintatakuu tulee voimaan, kun olet valinnut Google Lennoissa hintatakuun sisältävän varausvaihtoehdon.

Pitääkö minun maksaa hintatakuusta?

Ei, hintatakuu on maksuton.

Mitä tapahtuu, kun valitsen hintatakuun sisältävän varausvaihtoehdon?

Kun olet valinnut hintatakuun sisältävän varausvaihtoehdon, seuraamme hintaa siihen asti, kunnes matkasuunnitelman ensimmäinen lento lähtee. Saat tämän jälkeen sähköpostin tiedon siitä, onko hinta laskenut vai ei. Saatat saada sähköposti-ilmoituksen myös hintatakuun sisältävän vaihtoehdon varaamishetken ja lennon lähdön välillä. Jos hinta on laskenut, sinun on vahvistettava, että olet varannut lennon. Tämä pitää tehdä viimeistään 30 päivän kuluttua matkasuunnitelman ensimmäisen lennon lähtemisestä, jotta voimme maksaa sinulle erotuksen Google Payssa. Jos hinta ei ole laskenut, tiedät saaneesi lennon parhaaseen hintaan Google Lentojen kautta.

Mistä näen lentoni, joille on myönnetty hintatakuu?

Jos valitsit hintatakuun sisältävän varausvaihtoehdon, voit ylläpitää lentoasi Hintatakuu-sivulla.

Miten voin vahvistaa hintatakuun?

Jos valitsemallesi lennolle on myönnetty hintatakuu ja sen hinta laskee, saat sähköposti-ilmoituksen Google Lennoilta. Voit vahvistaa takuun klikkaamalla sähköpostista Kyllä, olen varannut lennon ja seuraamalla ohjeita. Tee näin:

• Lisää vahvistusnumero ja sukunimesi ja hyväksy käyttöehdot merkitsemällä ruutu.
    • Vahvistusnumero on aakkosnumeerinen koodi (esim. SFTORB), jonka olet saanut lennon ostamisen jälkeen lentoyhtiön tai matkatoimiston lähettämässä vahvistussähköpostissa.
  • Klikkaa Vahvista.

Voit ylläpitää takuuta myös Hintatakuu-sivulla. Voit vahvistaa takuun klikkaamalla Kyllä, olen varannut sen ja seuraamalla ohjeita.

Sinulla voi olla kerrallaan enintään kolme vahvistettua hintatakuulla tehtyä varausta.

Miten erotus maksetaan minulle?

Tärkeää:

• Sinun on oltava yli 18-vuotias.
  • Tarvitset maksun lunastamiseen Google Pay ‑tilin. Voit luoda uuden tilin, jos sitä ei ole ennestään. Sinun on oltava kirjautuneena samalle Google-tilille, jolla hait lentoa Google Lennoista.
  • Kun liityt Google Pay ‑käyttäjäksi, sinuun sovelletaan Google Payn käyttöehtoja.

Jos hinta laskee, ilmoitamme siitä sinulle lennon lähdön jälkeen ja maksamme erotuksen Google Payn kautta. Jos et ole vielä vahvistanut, että olet varannut lennon, pyydämme sinua tekemään niin. Kun vahvistus on tehty, maksamme sinulle erotuksen Google Payssa. Yleensä rahat näkyvät tilillä 48 tunnin kuluessa.

Jos sinulla ei ole Google Pay ‐tiliä, se pitää luoda, jotta voimme maksaa erotuksen sinulle:

• Jos hinta laskee ja olet vahvistanut varauksesi ennen ensimmäisen lentosi lähtöä:
  • Jos hinta on laskenut etkä ole vahvistanut varaustasi ennen ensimmäisen lennon lähtöä:
    • Vahvista viimeistään 30 päivää matkasuunnitelman ensimmäisen lennon lähdön jälkeen, että olet tehnyt varauksen.
    • Kun vahvistus on tehty, voit lunastaa erotuksen seuraavasti:

Kun maksu on suoritettu Google Pay ‐saldoon tai Google Pay ‑rahoihin, voit siirtää rahat pankkitilillesi näin:

1. Mene osoitteeseen wallet.google.com.
  2. Klikkaa Maksutavat ja sitten Rahat Google Payssa tai Google Pay ‐saldo.
  3. Klikkaa Siirrä.
  4. Lisää siirrettävä summa.
  5. Valitse pankkitili, jolle haluat siirtää rahaa.
  6. Klikkaa Siirrä.

Ennen henkilöllisyyden vahvistamista voit siirtää Google Payn verkkosivustolta enintään 200 USD viikossa. Jos haluat siirtää suuremman summan, sinun on ladattava Google Pay ‐sovellus ja vahvistettava henkilöllisyytesi. Lue lisää Google Payn rahansiirtorajoista.

Jos Google Pay ‐sovelluksen lataamisessa on ongelmia, katso lisätietoja Google Payn ohjekeskuksesta.

Miten voin estää hintatakuun sähköposti-ilmoitukset?

Voit muokata hintatakuitasi Hintatakuu-sivulla. Kun valitset Ei, en ole tehnyt varausta, emme lähetä enää sähköposti-ilmoituksia kyseisestä matkasuunnitelmasta.

Voit myös laittaa sähköposti-ilmoitukset pois päältä Matka-asetuksista. Jos kuitenkin vahvistat hintatakuun sisältävän matkasuunnitelman, saat viimeisen ilmoituksen hinnan mahdollisesta laskusta silloinkin, kun olet laittanut sähköposti-ilmoitukset pois päältä.

Voit myös laittaa Googlen hintatakuuominaisuuden pois päältä Matka-asetuksista. Jos laitat sen pois päältä, hintatakuu poistuu kaikista nykyisistä lennoistasi etkä näe Hintatakuu-merkkiä enää Google Lennoissa. Odottavia hintatakuita ei myöskään tällöin makseta, vaikka olisit jo vahvistanut ne.

Mitä tapahtuu, jos perun matkani?

Jos muutat matkaasi tai perut sen osittain, et saa hyvitystä.

Mistä näen hintatakuun kaikki tiedot?

Lisätietoja ohjelmasta on Googlen hintatakuun lisäkäyttöehdoissa. Ehdot koskevat kaikkia lentoja, joille on myönnetty hintatakuu.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, ota meihin yhteyttä lentoosi liittyen.

Usein kysyttyä

Mitä tapahtuu, jos lentoni peruuntuu tai sen ajankohta muuttuu?

Jos lentosi peruuntuu tai sen ajankohta muuttuu, et saa hyvitystä hinnasta.

Mitä tapahtuu, jos hinta laskee ja nousee sitten uudelleen?

Saat silti hyvityksen, joka perustuu siihen, kuinka paljon enemmän ostamasi hintatakuun sisältävä varausvaihtoehto maksoi Google Lennoissa verrattuna edullisimpaan saatavilla olevaan hintaan ennen lentoa.