Om prisgaranti på Google Flights

Prisgaranti er et pilotprogram, der er tilgængeligt på udvalgte rejseplaner i Google Flights. For nogle flypriser er Googles algoritmer overbeviste om, at den pris, du finder, er den laveste tilgængelige før afgang. For disse flyafgange holder vi øje med prisen, indtil det første fly i din rejseplan afgår. Hvis prisen falder, giver vi dig differencen tilbage.

Indtil nu har prisgaranti været tilgængelig på udvalgte Book via Google-rejseplaner. Vi har udvidet vores program til udvalgte rejseplaner, som du finder på Google Flights, men som du kan booke på et flyselskabs eller rejsebureaus website.

Vælg din reservationsmetode for at få den bedst mulige hjælp:

Booking af en Book via Google-rejseplan

Du skal vælge denne mulighed, hvis du valgte en rejseplan med prisgaranti, som giver dig mulighed for at booke på "Book via Google". Det betyder, at du blev på Google for at gennemføre din transaktion hos flyselskabet eller rejsebureauet.

Hvor mange penge kan jeg få fra en prisgaranti?

Med prisgaranti får du udbetalt forskellen mellem flyprisen, når du booker, og den laveste billetpris i den mellemliggende periode indtil afgang. Prisforskellen skal være større end 5 USD for at få en udbetaling. Du kan modtage op til 500 USD i alt pr. Google-konto på tværs af alle kvalificerede rejseplaner i et givet kalenderår. Du kan have op til 3 aktive bookinger med prisgaranti på samme tid. Det betyder, at det første fly i rejseplanen ikke er afgået endnu. Hvis du er kvalificeret, modtager du en udbetaling, når det første fly i den bookede rejseplan letter.

Hvordan får jeg udbetalt en prisgaranti?

Vigtigt!

• Dit land/din region skal være angivet til USA, og din valuta skal være angivet i USD, for at du kan se flyafgange med prisgaranti.
  • Prisgarantien gælder kun enkeltrejser og returrejser, der starter i USA.
  • Du skal bruge en faktureringsadresse i USA og et amerikansk telefonnummer på siden Book via Google.
  • Du skal være logget ind på din Google-konto.

Prisgaranti er kun tilgængelig ved flyafgange, hvor vi er overbeviste om, at prisen ikke vil falde. Disse flyafgange har et farverigt prisbadge , når du vælger dine udrejse- og hjemrejseafgange. Prisgarantien påvirker kun dig, hvis prisen på din flyafgang falder, efter du har booket, og før det første fly i din rejseplan afgår.

1. Vælg en flyafgang med badge under "Udrejseafgange".
  2. Vælg rejseplanen med badge, og gå til betaling.
    • Prisgarantien gælder kun, hvis alle flyafgange i din rejseplan har badget for Prisgaranti.
  3. Klik på linket "Book via Google".
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Prisgaranti" for at acceptere servicevilkårene på siden Book via Google.

Du modtager en bekræftelsesmail, når flyafgangen er blevet garanteret.

Hvor længe varer prisgarantien?

Prisgaranti træder i kraft, efter du har booket via Google. Hvis flyselskabet opdaterer priserne hurtigere, end de indlæses på Google Flights, kan vi dog muligvis ikke give garanti længere. Du kan muligvis finde en prisgaranti, men hvis prisen opdateres, før du booker, er prisgarantien måske ikke tilgængelig, når du booker.

Skal jeg betale for prisgarantien?

Nej. Prisgarantien koster ikke noget.

Hvad sker der, når jeg har booket?

Når du har booket, overvåger vi prisen, indtil det første fly i din rejseplan afgår. Vi sender dig derefter en mail for at fortælle dig, om prisen faldt eller ej. Du får muligvis også en mailopdatering i perioden mellem booking og afgang. Hvis prisen faldt, betaler vi differencen tilbage til dig i Google Pay. Hvis prisen ikke faldt, kan du trygt regne med, at du har den bedste pris med Google Flights.

Hvordan får jeg udbetalt differencen?

Vigtigt!

• Du skal være over 18 år.
  • Du skal have en Google Pay-konto eller oprette en for at få udbetalt garantien. Du skal være logget ind med den samme Google-konto, som du brugte til at booke din flyrejse på Book via Google.
  • Når du bliver Google Pay-bruger, er du underlagt servicevilkårene for Google Pay.

Hvis prisen falder, giver vi dig besked efter starten på din flyrejse og betaler differencen tilbage til dig i Google Pay. Det tager normalt op til 48 timer, før pengene sættes ind på din konto.

Hvis du ikke har en Google Pay-konto, skal du oprette en, så vi kan tilbagebetale differencen til dig:

Du kan overføre pengene til din bankkonto, når de befinder sig i din Google Pay-saldo eller dine penge i Google Pay:

1. Gå til pay.google.com.
  2. Klik på Betalingsmetoder og derefter Penge i Google Pay eller Google Pay-saldo.
  3. Klik på Overfør.
  4. Klik på Overfør.

Du kan overføre op til 200 USD pr. uge i alt via Google Pay-websitet, indtil du har verificeret din identitet. Hvis du vil overføre mere, skal du downloade Google Pay-appen og verificere din identitet. Få flere oplysninger om grænser i Google Pay.

Hvis du oplever problemer, når du downloader Google Pay-appen, kan du gå til Hjælp til Google Pay.

Hvad sker der, hvis jeg aflyser min rejse?

Hvis du ændrer din rejse eller annullerer en del af den, får du ikke differencen udbetalt.

Hvor kan jeg se alle oplysningerne?

Du kan finde oplysninger om programmet i vores servicevilkår. Hvis dit fly har prisgaranti, gælder servicevilkårene for prisgarantien.

Hvis du har problemer eller spørgsmål, kan du kontakte os vedrørende din flyafgang.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg foretage mig noget, efter jeg har booket?

Nej. Vi overvåger automatisk prisen, efter du har booket og indtil tidspunktet for din første flyafgang, og du får besked efter afgang, hvis prisen falder.

Hvornår får jeg udbetalt differencen, hvis prisen falder?

Du modtager typisk differencen på din Google Pay-konto inden for 48 timer efter starten på din første flyrejse.

Kan jeg annullere min garanti?

Du kan fravælge prisgarantien, før du booker din flyafgang. Hvis du vil annullere garantien, efter du har booket, skal du kontakte os vedrørende din flyafgang.

Hvad sker der, hvis min flyafgang aflyses eller ændres?

Hvis din flyafgang aflyses eller ændres, får du ikke differencen tilbage.

Hvad sker der, hvis prisen falder og derefter stiger igen?

Du får stadig differencen mellem prisen, når du booker, og den laveste tilgængelige pris før flyrejsens start.

Booking på flyselskabets eller rejsebureauets website

Vælg denne mulighed, hvis du valgte en rejseplan med prisgaranti på Google Flights, men bookede via et flyselskab eller et onlinerejsebureau på deres website.

Hvor mange penge kan jeg få fra en prisgaranti?

Når du vælger en prisgaranteret booking på Google Flights, udbetaler prisgarantien forskellen mellem flyprisen på det pågældende tidspunkt og den laveste billetpris for den nøjagtige rejseplan, som det er vist på Google Flights i den mellemliggende periode indtil afgang. Prisforskellen skal være større end 5 USD for at få en udbetaling. Du kan modtage op til 500 USD i alt pr. Google-konto på tværs af alle kvalificerede rejseplaner i et givet kalenderår. Du kan have op til 3 bekræftede bookinger med prisgaranti ad gangen. Hvis du er kvalificeret, får du penge tilbage, når det første fly i den bookede rejseplan er lettet.

Hvordan får jeg udbetalt en prisgaranti?

Vigtigt!

• Hvis du vil finde garanterede flyafgange, skal dit land/din region være indstillet til USA, og din valuta skal være i USD.
  • Prisgarantien gælder kun enkeltrejser og returrejser, der starter i USA.
  • Du skal være logget ind på din Google-konto.

Prisgaranti er kun tilgængelig ved flyafgange, hvor vi er overbeviste om, at prisen ikke vil falde. Disse flyafgange har et farverigt prisbadge , når du vælger dine udrejse- og hjemrejseafgange. Prisgarantien påvirker kun dig, hvis prisen på din flyafgang falder, efter du har valgt en garanteret booking på Google Flights, og før det første fly i din rejseplan afgår.

1. Vælg en flyafgang med badge under "Udrejseafgange".
    • Prisgaranti gælder kun, hvis alle flyafgange i din rejseplan har et badge for prisgaranti.
  2. Klik under "Bookingmuligheder" på Fortsæt for at vælge en booking med garanti.
    • Bookinger med prisgaranti har et badge for prisgaranti.
    • Vi garanterer, at den pris, du ser ud for badget for prisgaranti, ikke bliver lavere før afgangen.
  3. På flyselskabets eller rejsebureauets website kan du booke den nøjagtige rejseplan, som er garanteret på Google Flights. Hvis prisgarantien skal gælde, skal alle komponenter i den bookede rejseplan stemme overens, blandt andet flyselskab, flynummer, datoer, antal passagerer, billetpris og rejseklasse samt afbestillingspolitikken.
  4. Når du har valgt bookingen med prisgaranti på Google Flights, holder Google øje med prisen hver dag indtil flyrejsens start.
    • Du modtager en mail efter flyrejsens start, så du ved, om prisen er faldet eller ej.
  5. Hvis der er et prisfald, bliver du bedt om at bekræfte, at du har booket flyrejsen, for at få differencen udbetalt til dig i Google Pay:
    • I din mail skal du klikke på Ja, jeg har booket denne flyafgang og følge vejledningen:
      • Angiv dit bekræftelsesnummer og dit efternavn, og markér afkrydsningsfeltet for at acceptere servicevilkårene.
      • Klik på Bekræft.
  • Du kan også gå til siden for prisgaranti:
    • Find din garanterede rejseplan.
    • Klik på Ja, jeg har booket dette.
    • Angiv dit bekræftelsesnummer og dit efternavn, og markér derefter afkrydsningsfeltet for at acceptere servicevilkårene.
    • Klik på Bekræft.

siden for prisgaranti kan du finde dine garanterede flyafgange. Du kan opdatere dine mailpræferencer under "Indstillinger for rejser".

Hvor længe varer prisgarantien?

Når du har valgt en booking med prisgaranti på Google Flights, træder prisgarantien i kraft.

Skal jeg betale for prisgarantien?

Nej. Prisgarantien koster ikke noget.

Hvad sker der, når jeg har valgt en garanteret booking?

Når du har valgt en garanteret booking, overvåger vi prisen, indtil den første flyafgang i din rejseplan afgår. Derefter modtager du en mail med besked om, hvorvidt prisen er faldet eller ej. Du får muligvis også en mailopdatering i perioden mellem valget af den garanterede booking og afgang. Hvis prisen er faldet, skal du bekræfte, at du har booket flyrejsen, senest 30 dage efter det første flys afgang i din rejseplan, så vi kan udbetale differencen til dig i Google Pay. Hvis prisen ikke faldt, kan du trygt regne med, at du har den bedste pris med Google Flights.

Hvor kan jeg se mine kvalificerede flyafgange med prisgaranti?

Hvis du har valgt en booking med prisgaranti, kan du administrere din flyafgang på siden for prisgaranti.

Hvordan bekræfter jeg en prisgaranti?

Hvis prisen falder for en flyafgang, du har valgt, og som er kvalificeret til garanti, modtager du en mail fra Google Flights. Du kan bekræfte garantien ved at klikke på Ja, jeg har booket denne flyafgang i din mail og følge vejledningen:

• Angiv dit bekræftelsesnummer og dit efternavn, og markér afkrydsningsfeltet for at acceptere servicevilkårene.
    • Bekræftelsesnummeret er den alfanumeriske kode i den bookingbekræftelsesmail, som du modtog, efter du købte din flyafgang på flyselskabets eller rejsebureauets website (for eksempel: SFTORB).
  • Klik på Bekræft.

Du kan også administrere din garanti på siden for prisgaranti. Du kan bekræfte garantien ved at klikke på Ja, jeg har booket dette og følge vejledningen.

Du kan have op til 3 bekræftede garanterede bookinger ad gangen.

Hvordan får jeg udbetalt differencen?

Vigtigt!

• Du skal være over 18 år.
  • Du skal have en Google Pay-konto eller oprette en for at få udbetalt garantien. Du skal være logget ind med den samme Google-konto, som du brugte til at søge efter din flyafgang på Google Flights.
  • Når du bliver Google Pay-bruger, er du underlagt servicevilkårene for Google Pay.

Hvis prisen falder, giver vi dig besked efter flyrejsens start og betaler differencen tilbage til dig i Google Pay. Hvis du endnu ikke har bekræftet, at du har booket flyrejsen, beder vi dig om at gøre det. Når du har bekræftet den, udbetaler vi differencen til dig i Google Pay. Det tager normalt op til 48 timer, før pengene sættes ind på din konto.

Hvis du ikke har en Google Pay-konto, skal du oprette en, så vi kan tilbagebetale differencen til dig:

• Hvis prisen falder, og du har bekræftet din booking, før det første fly afgår:
  • Hvis prisen er faldet, og du ikke har bekræftet din booking, inden dit første fly afgår:
    • Bekræft, at du har booket flyrejsen senest 30 dage efter det første flys afgang i din rejseplan.
    • Når du har bekræftet det, kan du få udbetalt differencen:

Du kan overføre pengene til din bankkonto, når de befinder sig i din Google Pay-saldo eller dine penge i Google Pay:

1. Gå til pay.google.com.
  2. Klik på Betalingsmetoder og derefter Penge i Google Pay eller Google Pay-saldo.
  3. Klik på Overfør.
  4. Angiv det beløb, du vil overføre.
  5. Vælg den bankkonto, du vil overføre penge til.
  6. Klik på Overfør.

Du kan overføre op til 200 USD pr. uge i alt via Google Pay-websitet, indtil du har verificeret din identitet. Hvis du vil overføre mere, skal du downloade Google Pay-appen og verificere din identitet. Få flere oplysninger om grænser i Google Pay.

Hvis du oplever problemer, når du downloader Google Pay-appen, kan du gå til Hjælp til Google Pay.

Hvordan stopper jeg mailnotifikationer om prisgaranti?

Administrer dine garantier på siden for prisgaranti. Når du klikker på Nej, jeg har ikke booket, sender vi ikke flere mailnotifikationer for den pågældende rejseplan.

Du kan også deaktivere mailnotifikationer under Indstillinger for rejser. Hvis du bekræfter en garanteret rejseplan, modtager du dog en sidste mail, der giver dig besked om, hvorvidt prisen er faldet eller ej, selvom du fravælger mailnotifikationer.

Du kan også deaktivere Googles Prisgaranti-funktion under Indstillinger for rejser. Når du slår denne funktion fra, fjerner du alle dine eksisterende flyafgange med prisgaranti, og vi viser ikke badges med prisgaranti i Google Flights. Du modtager ikke betaling for afventende garantier, selvom du allerede har bekræftet dem.

Hvad sker der, hvis jeg aflyser min rejse?

Hvis du ændrer din rejse eller annullerer en del af den, får du ikke differencen udbetalt.

Hvor kan jeg finde alle programoplysninger?

Du kan finde programoplysningerne i Yderligere servicevilkår for Googles prisgaranti. Disse vilkår gælder for alle flyafgange med prisgaranti.

Hvis du har problemer eller spørgsmål, kan du kontakte os vedrørende din flyafgang.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis min flyafgang aflyses eller ændres?

Hvis din flyafgang aflyses eller ændres, får du ikke differencen tilbage.

Hvad sker der, hvis prisen falder og derefter stiger igen?

Du får stadig differencen mellem prisen, da du valgte den garanterede bookingmulighed på Google Flights, og den laveste tilgængelige pris før flyrejsens start.