Informació sobre la garantia de preu a Google Vols

La garantia de preu és un programa pilot disponible per a determinats itineraris dins de Google Vols. En el cas dels preus d'alguns vols, els algoritmes de Google tenen la certesa que el preu que es mostra és el més baix disponible abans de la sortida. Per a aquests vols, supervisarem el preu fins que el primer vol de l'itinerari surti. Si el preu baixa, compensarem la diferència.

Fins ara, la garantia de preu estava disponible per a determinats itineraris de Reserva a Google. Hem ampliat el nostre programa per a determinats itineraris que podeu trobar a Google Vols, però que reserveu al lloc web d'una companyia aèria o d'una agència de viatges.

Per obtenir la millor ajuda, seleccioneu el mètode de reserva:

He reservat un itinerari a Reserva a Google

Trieu aquesta opció si seleccioneu un itinerari amb garantia de preu que us permet reservar a través de "Reserva a Google", és a dir, que no heu de sortir de Google per completar la transacció amb la companyia aèria o l'agència de viatges.

Quants diners puc obtenir d'una garantia de preu?

La garantia de preu us paga la diferència entre el preu del vol quan feu la reserva i el preu més baix del bitllet entre la data de la reserva i la de sortida. Per obtenir un pagament, la diferència de preu ha de ser superior a 5 USD. Podeu rebre fins a 500 USD en total per Compte de Google en tots els itineraris aptes d'un any natural determinat. Podeu tenir fins a 3 reserves obertes amb garantia de preu alhora. Això vol dir que el primer vol de l'itinerari encara no ha sortit. Si compliu els requisits, rebreu un pagament després que s'hagi enlairat el primer vol de l'itinerari reservat.

Com puc obtenir una garantia de preu?

Important:

• Per veure els vols garantits, cal que establiu el país o la regió als EUA i la moneda en USD.
  • La garantia de preu només s'aplica als vols d'anada i d'anada i tornada que surten dels Estats Units.
  • Heu d'utilitzar una adreça de facturació i un número de telèfon dels EUA a la pàgina Reserva a Google.
  • Heu de tenir la sessió iniciada al vostre Compte de Google.

La garantia de preu només està disponible per als vols el preu dels quals tenim la certesa que no baixarà. Aquests vols tenen una insígnia de preu acolorida quan trieu els vols d'anada i tornada. La garantia de preu només us afecta si el preu del vostre vol baixa després que hàgiu fet la reserva i abans que surti el primer vol de l'itinerari.

1. A sota de "Vols d'anada", seleccioneu un vol amb insígnia.
  2. Seleccioneu l'itinerari amb insígnia durant la tramitació de la compra.
    • Perquè s'apliqui la garantia de preu, tots els vols de l'itinerari han de tenir la insígnia Garantia de preu.
  3. Feu clic a l'enllaç "Reserva a Google".
  4. A la pàgina Reserva a Google, marqueu la casella que hi ha al costat de "Garantia de preu" per acceptar les condicions del servei.

Rebreu un correu electrònic de confirmació quan el vol estigui garantit.

Quant dura?

La garantia de preu entra en vigor quan feu una reserva a Google. Tanmateix, si la companyia aèria actualitza els preus abans que es puguin carregar a Google Vols, és possible que ja no puguem oferir-vos la garantia. Per tant, pot ser que veieu una garantia de preu, però si el preu s'actualitza abans que feu la reserva, és possible que la garantia no estigui disponible en el moment de fer la reserva.

Cal pagar aquest servei?

No. La garantia de preu no té cost econòmic.

Què passa un cop faig una reserva?

Un cop hàgiu fet la reserva, supervisarem el preu fins que el primer vol de l'itinerari surti. A continuació, us enviarem un correu electrònic per informar-vos si el preu ha baixat o no. També pot ser que rebeu una notificació per correu electrònic entre la reserva i la sortida. Si el preu ha baixat, us tornem la diferència a Google Pay. Si el preu no ha baixat, us podem assegurar que Google Vols us ha ofert el millor preu possible.

Com rebré el pagament de la diferència?

Important:

• Heu de tenir més de 18 anys.
  • Heu de tenir un compte de Google Pay o crear-ne un per reclamar el pagament. Heu de tenir la sessió iniciada amb el mateix Compte de Google que heu fet servir per reservar el vol a Reserva a Google.
  • Com a usuari de Google Pay, esteu subjecte a les condicions del servei de Google Pay.

Si el preu baixa, us enviarem una notificació després de l'enlairament i us pagarem la diferència a Google Pay. Normalment, els diners poden tardar fins a 48 hores a ingressar-se al vostre compte.

Si no teniu cap compte de Google Pay, n'heu de crear un perquè us puguem tornar la diferència:

Podeu transferir els diners al vostre compte bancari un cop siguin al saldo de Google Pay o a la secció Diners a Google Pay:

1. Aneu a wallet.google.com.
  2. Feu clic a Formes de pagament i, a continuació, Diners a Google Pay o Saldo de Google Pay.
  3. Feu clic a Transfereix.
    • Introduïu l'import que voleu transferir.
    • Seleccioneu el compte bancari al qual voleu transferir els diners.
  4. Feu clic a Transfereix.

Fins que no verifiqueu la vostra identitat, podeu transferir fins a 200 USD en total per setmana al lloc web de Google Pay. Per transferir més diners, heu de baixar l'aplicació Google Pay i verificar la vostra identitat. Obteniu més informació sobre els límits de Google Pay.

Si teniu problemes en baixar l'aplicació Google Pay, aneu al Centre d'ajuda de Google Pay.

Què passa si cancel·lo el viatge?

Si canvieu el viatge o en cancel·leu una part, no se us reembossarà la diferència.

On puc trobar tots els detalls?

Podeu trobar els detalls del programa a les nostres condicions del servei. Si el vostre vol té garantia de preu, s'hi aplicaran les condicions del servei de garantia de preu.

Si teniu cap problema o pregunta sobre el vol, contacteu amb nosaltres.

Preguntes més freqüents

He de fer res després de la reserva?

No. Supervisem el preu automàticament després que hàgiu fet la reserva fins que el primer vol surti i us avisem després de la sortida si el preu baixa.

Si el preu baixa, quan rebré el pagament de la diferència?

Normalment, rebeu la diferència al compte de Google Pay en un termini de 48 hores després de l'enlairament del primer vol.

Puc cancel·lar la garantia?

Podeu desactivar la garantia de preu abans de reservar el vol. Per cancel·lar la garantia després de fer la reserva, contacteu amb nosaltres.

Què passa si el meu vol es cancel·la o es torna a programar?

Si el vol es cancel·la o es torna a programar, no se us reembossarà la diferència.

Què passa si el preu baixa i després torna a pujar?

Igualment recuperareu la diferència entre el preu que hàgiu pagat en fer la reserva i el preu més baix disponible abans de l'enlairament.

He reservat al lloc web de la companyia aèria o de l'agència de viatges

Trieu aquesta opció si seleccioneu un itinerari amb garantia de preu a Google Vols, però feu la reserva amb una companyia aèria o una agència de viatges en línia al seu lloc web.

Quants diners puc obtenir d'una garantia de preu?

Quan seleccioneu una opció de reserva amb garantia de preu a Google Vols, aquest programa us paga la diferència entre el preu del vol en aquell moment i el preu més baix del bitllet per a aquest itinerari exacte, tal com es mostra a Google Vols entre la data de la reserva i la de sortida. Per obtenir un pagament, la diferència de preu ha de ser superior a 5 USD. Podeu rebre fins a 500 USD en total per Compte de Google en tots els itineraris aptes d'un any natural determinat. Podeu tenir fins a 3 reserves confirmades amb garantia de preu alhora. Si compliu els requisits, se us tornaran els diners quan s'hagi enlairat el primer vol de l'itinerari reservat.

Com puc obtenir una garantia de preu?

Important:

• Per cercar vols garantits, cal que establiu el país o la regió als EUA i la moneda en USD.
  • La garantia de preu només s'aplica als vols d'anada i d'anada i tornada que surten dels Estats Units.
  • Heu de tenir la sessió iniciada al vostre Compte de Google.

La garantia de preu només està disponible per als vols el preu dels quals tenim la certesa que no baixarà. Aquests vols tenen una insígnia de preu acolorida quan trieu els vols d'anada i tornada. La garantia de preu només us afecta si el preu del vol baixa després que hàgiu seleccionat una opció de reserva coberta per la garantia a Google Vols i abans de l'enlairament del primer vol de l'itinerari.

1. A sota de "Vols d'anada", seleccioneu un vol amb insígnia.
    • Perquè s'apliqui la garantia de preu, tots els vols de l'itinerari han de tenir la insígnia Garantia de preu.
  2. A "Opcions de reserva", feu clic a Continua per seleccionar una opció de reserva amb garantia de preu.
    • Les opcions de reserva amb garantia de preu tenen una insígnia de Garantia de preu.
    • Us garantim que el preu que trobareu al costat de la insígnia Garantia de preu no serà més baix abans de la sortida.
  3. Al lloc web de la companyia aèria o de l'agència de viatges, reserveu l'itinerari exacte garantit a Google Vols. Perquè s'apliqui la garantia de preu, tots els components de l'itinerari reservat han de coincidir, inclosos el número de vol, la companyia aèria, les dates, el nombre de passatgers, la tarifa i la classe, i la política de cancel·lació.
  4. Un cop hàgiu seleccionat l'opció de reserva amb preu garantit a Google Vols, Google supervisarà el preu cada dia fins a l'enlairament.
    • Rebreu un correu electrònic després de l'enlairament en què se us comunicarà si el preu ha baixat o no.
  5. Si hi ha una baixada de preu, per rebre la diferència a Google Pay, haureu de confirmar que heu reservat el vol:
    • Al correu electrònic, feu clic a Sí, he reservat aquest vol i seguiu les instruccions:
      • Introduïu el número de confirmació i els cognoms, i marqueu la casella per acceptar les condicions del servei.
      • Feu clic a Confirma.
  • També podeu anar a la pàgina Garantia de preu:
    • Cerqueu el vostre itinerari garantit.
    • Feu clic a Sí, l'he reservat.
    • Introduïu el número de confirmació i els cognoms i, a continuació, marqueu la casella per acceptar les condicions del servei.
    • Feu clic a Confirma.

A la pàgina Garantia de preu, trobareu els vostres vols garantits. A "Configuració dels viatges", podeu actualitzar les preferències de correu electrònic.

Quant dura?

Després de seleccionar una opció de reserva amb garantia de preu a Google Vols, la garantia de preu entrarà en vigor.

Cal pagar aquest servei?

No. La garantia de preu no té cost econòmic.

Què passa després de seleccionar una opció de reserva coberta per la garantia?

Després de seleccionar una opció de reserva coberta per la garantia, supervisem el preu fins que surti el primer vol de l'itinerari. A continuació, rebreu un correu electrònic en què se us informarà si el preu ha baixat o no. També és possible que rebeu una notificació per correu electrònic entre la selecció de l'opció de reserva coberta per la garantia i la sortida. Si el preu ha baixat, heu de confirmar que heu reservat el vol com a màxim 30 dies després de la sortida del primer vol de l'itinerari perquè puguem ingressar-vos la diferència a Google Pay. Si el preu no ha baixat, us podem assegurar que Google Vols us ha ofert el millor preu possible.

On puc veure els vols amb preu garantit aptes?

Si heu seleccionat una opció de reserva amb garantia de preu, podeu gestionar el vol a la pàgina Garantia de preu.

Com puc confirmar una garantia de preu?

Si baixa el preu d'un vol apte per a la garantia que heu seleccionat, rebreu un correu electrònic de Google Vols. Per confirmar la garantia, al correu electrònic, feu clic a Sí, he reservat aquest vol i seguiu les instruccions:

• Introduïu el número de confirmació i els cognoms, i marqueu la casella per acceptar les condicions del servei.
    • El número de confirmació és el codi alfanumèric del correu electrònic de confirmació de la reserva que heu rebut després de comprar el vol al lloc web de la companyia aèria o de l'agència de viatges (p. ex., SFTORB).
  • Feu clic a Confirma.

També podeu gestionar la garantia anant a la pàgina Garantia de preu. Per confirmar la garantia, feu clic a Sí, l'he reservat i seguiu les instruccions.

Podeu tenir fins a 3 reserves amb garantia confirmades alhora.

Com rebré el pagament de la diferència?

Important:

• Heu de tenir més de 18 anys.
  • Heu de tenir un compte de Google Pay o crear-ne un per reclamar el pagament. Heu de tenir la sessió iniciada amb el mateix Compte de Google que heu fet servir per cercar el vol a Google Vols.
  • Com a usuari de Google Pay, esteu subjecte a les condicions del servei de Google Pay.

Si el preu baixa, us enviarem una notificació després de l'enlairament i us pagarem la diferència a Google Pay. Si encara no heu confirmat que heu reservat el vol, us demanarem que ho feu. Un cop ho confirmeu, us pagarem la diferència a Google Pay. Normalment, els diners poden tardar fins a 48 hores a ingressar-se al vostre compte.

Si no teniu cap compte de Google Pay, n'heu de crear un perquè us puguem tornar la diferència:

• Si el preu baixa i heu confirmat la reserva abans de la sortida del primer vol:
  • Si el preu ha baixat i no heu confirmat la reserva abans de la sortida del primer vol:

Podeu transferir els diners al vostre compte bancari un cop siguin al saldo de Google Pay o a la secció Diners a Google Pay:

1. Aneu a wallet.google.com.
  2. Feu clic a Formes de pagament i, a continuació, Diners a Google Pay o Saldo de Google Pay.
  3. Feu clic a Transfereix.
  4. Introduïu l'import que voleu transferir.
  5. Seleccioneu el compte bancari al qual voleu transferir els diners.
  6. Feu clic a Transfereix.

Fins que no verifiqueu la vostra identitat, podeu transferir fins a 200 USD en total per setmana al lloc web de Google Pay. Per transferir més diners, heu de baixar l'aplicació Google Pay i verificar la vostra identitat. Obteniu més informació sobre els límits de Google Pay.

Si teniu problemes en baixar l'aplicació Google Pay, aneu al Centre d'ajuda de Google Pay.

Què he de fer per deixar de rebre notificacions per correu electrònic de la garantia de preu?

Gestioneu les vostres garanties a la pàgina Garantia de preu. Quan feu clic a No, no he fet la reserva, no us enviarem cap més notificació per correu electrònic sobre aquest itinerari concret.

També podeu desactivar les notificacions per correu electrònic a Configuració dels viatges. Ara bé, si confirmeu un itinerari garantit, encara que desactiveu les notificacions per correu electrònic, rebreu un últim correu electrònic en què se us informarà de si el preu ha baixat o no.

També podeu desactivar la funció Garantia de preu de Google a Configuració dels viatges. En desactivar aquesta funció, se suprimiran tots els vols existents amb el preu garantit i no mostrarem les insígnies de garantia de preu a Google Vols. No se us pagarà cap garantia pendent, encara que ja les hàgiu confirmat.

Què passa si cancel·lo el viatge?

Si canvieu el viatge o en cancel·leu una part, no se us reembossarà la diferència.

On puc trobar tots els detalls del programa?

Podeu trobar els detalls del programa a les condicions del servei addicionals de la garantia de preu de Google. Aquestes condicions s'apliquen a qualsevol vol amb garantia de preu.

Si teniu cap problema o pregunta sobre el vol, contacteu amb nosaltres.

Preguntes més freqüents

Què passa si el meu vol es cancel·la o es torna a programar?

Si el vol es cancel·la o es torna a programar, no se us reembossarà la diferència.

Què passa si el preu baixa i després torna a pujar?

Igualment recuperareu la diferència entre el preu quan hàgiu seleccionat l'opció de reserva amb garantia a Google Vols i el preu més baix disponible abans de l'enlairament.