Lentohintojen suodattaminen matkatavaramaksujen mukaan

Matkatavaramaksut sisältävien hintojen näyttäminen

Tärkeää: Googlessa näkyy yhteistyökumppanilta saadut matkatavaratiedot. Arvioituihin matkatavaramaksuihin saattaa liittyä veroja, jotka lisätään hintaan.

Matkatavarasuodattimen avulla saat näkyviin lentohinnat, jotka sisältävät ruumaan menevien tai käsimatkatavaroiden hinnat. Näin voit vertailla hintoja paremmin ja välttää yllättävät maksut lentokentällä.

Ennen kuin aloitat

Matkatavaroita on kaikenlaisia ja kaikenkokoisia, mutta tavallisesti lentoyhtiöt luokittelevat ne käsimatkatavaroiksi ja ruumaan meneviksi matkatavaroiksi.

Matkatavaran tyyppi

Nimitys

Säilytys lennolla

Käsimatkatavara

Käsimatkatavara, matkustamoon otettava matkatavara, matkustamossa kuljetettava matkatavara, käsimatkalaukku, vedettävä matkalaukku, pyörällinen matkalaukku

Istuimen yläpuolisessa lokerossa

Ruumaan menevä matkatavara

Ruumaan menevät matkatavarat

Ruumassa

Käsimatkatavaramaksut vaihtelevat maittain. Lisäksi käsimatkatavaran määritelmät vaihtelevat lentoyhtiön mukaan. Tarkista kunkin matkatavaratyypin koko- ja painorajoitukset sekä hinnat lentoyhtiön matkatavarahinnastosta ja -käytännöistä.

Matkatavarasuodattimen käyttäminen

Tiedät ehkä jo hakiessasi lentoja, haluatko ottaa matkatavarasi mukaan matkustamoon vai jättää ne vietäväksi ruumaan. Jos näin on, voit näyttää Google Lentojen matkatavarasuodattimen avulla lentohinnat, jotka sisältävät ruumaan menevien tai käsimatkatavaroiden hinnat.

Matkatavarasuodattimen ei pitäisi poistaa lentoja hakutuloksista vaan vain päivittää hinnat. Poikkeuksena ovat lennot, joilla ainoisiin vapaina oleviin paikkoihin ei sisälly matkatavaroiden yläsäilytystä. Joissakin tapauksissa voi olla edullisempaa jättää matkatavara vietäväksi ruumaan kuin ottaa se mukaan matkustamoon.