Filtrér flypriser efter bagagegebyrer

Vis flypriser, der inkluderer bagagegebyrer

Vigtigt! Google viser de bagageoplysninger, vi modtager fra vores partnere. Alle estimerede bagagegebyrer, der vises, kan blive pålagt yderligere statslige afgifter.

Ved at bruge bagagefilteret kan du få vist flypriser, der inkluderer prisen på indtjekket bagage eller håndbagage. Det gør det nemmere for dig at sammenligne priser og undgå uventede gebyrer i lufthavnen.

Før du går i gang

Bagage findes i alle former og størrelser, men flyselskaber inddeler dem normalt i kategorierne håndbagage og indtjekket bagage.

Bagagetype

Dette kan den hedde

Her skal den placeres

Håndbagage

Carry-on, håndbagage, kabinekuffert, trolley, rulletaske

Øverste bagageopbevaring

Indtjekket bagage

Indtjekket bagage

I lastrummet

Gebyrer for håndbagage varierer fra land til land. Det, der kan betegnes som håndbagage, varierer fra flyselskab til flyselskab. Tjek flyselskabets side for at få oplysninger om gebyrer og politikker for forskellige størrelsesbegrænsninger, vægtgrænser og priser for hver bagagetype.

Brug bagagefilteret

Når du søger efter flyafgange, ved du muligvis allerede, om du vil have din bagage med om bord, eller om du vil tjekke den ind. Hvis du allerede ved det, kan du bruge bagagefilteret på Google Flights til at få vist flypriser, der inkluderer gebyrer for hvert stk. indtjekket håndbagage eller for opbevaring af bagage i den øverste bagageopbevaring.

Når du slår bagagefilteret til, opdateres priserne, og du burde fortsat kunne se alle flyafgange. Der kan være særlige tilfælde, hvor de sidste pladser på en bestemt flyafgang ikke omfatter brug af den øverste bagageopbevaring. I nogle tilfælde kan gebyret for at tjekke din bagage ind faktisk være billigere end gebyret for at medbringe den som håndbagage.