Filtrar preus de vols per càrrecs per equipatge

Mostrar preus de vols que inclouen càrrecs per equipatge

Important: Google mostra la informació sobre l'equipatge que rebem dels nostres partners. És possible que els càrrecs per equipatge estimats estiguin subjectes a impostos addicionals.

El filtre Equipatge us permet mostrar els preus de vols que inclouen el cost de l'equipatge facturat i de mà. Això pot ajudar-vos a comparar millor els preus i evitar càrrecs sorpresa a l'aeroport.

Abans de començar

Les peces d'equipatge poden ser de molts tipus, però normalment les companyies aèries les classifiquen com a equipatge de mà o com a equipatge facturat.

Tipus d'equipatge

Nom

On es desa

Equipatge de mà

Equipatge de mà, bossa de mà, equipatge de cabina

Als compartiments superiors

Equipatge facturat

Maletes facturades

A la bodega de l'avió

Els càrrecs per equipatge de mà varien segons el país. A més, cada companyia aèria estableix el que considera equipatge de mà. Per veure els diversos límits de mida i pes, i els preus de cada tipus d'equipatge, consulteu la pàgina de polítiques i càrrecs per equipatge de la companyia aèria en qüestió.

Utilitzar el filtre Equipatge

És possible que quan cerqueu un vol ja sapigueu si voleu portar equipatge de mà o facturar-lo. Si ho teniu clar, podeu fer servir el filtre Equipatge de Google Vols per veure els preus dels vols amb els càrrecs per cada peça d'equipatge facturada o per desar l'equipatge de mà al compartiment superior.

Quan s'activa el filtre Equipatge, no se suprimeix cap vol dels resultats; només se n'actualitzen els preus. Un cas especial és si els únics seients lliures en un determinat vol no inclouen accés al compartiment superior. De vegades, fins i tot és possible que sigui més barat facturar l'equipatge que pagar els càrrecs per portar-lo a la cabina.