Fra og med den 25. marts 2024 er det ikke længere muligt at booke flyafgange ved hjælp af Book via Google. Eksisterende reservationer påvirkes ikke. Hvis du har spørgsmål om din aktuelle Book via Google-reservation, kan du stadig kontakte bookingpartneren, som er angivet i din reservationsbekræftelse, eller Google.

Book flyrejser på Google

Når du søger efter flyrejser på Google, har du normalt mulighed for at booke hos et flyselskab eller et onlinerejsebureau på deres website. I nogle tilfælde kan du bruge "Book via Google" for at blive på Google og gennemføre din transaktion med flyselskabet eller rejsebureauet. Google fungerer udelukkende som et mellemled, der på sikker vis overfører dine oplysninger til flyselskabet eller rejsebureauet, og er ikke part i transaktionen.

Hvis du er logget ind på din Google-konto, kan du afslutte bookingen hurtigt og sikkert med de kontakt- og betalingsoplysninger, der er gemt på din konto.

Sådan booker du flyrejser via Google

Vigtigt! Alle bookinger foretages direkte hos det relevante flyselskab eller onlinerejsebureau. Google sælger ikke flybilletter og er ikke en del af din bookingtransaktion.

1. Søg efter flyrejser på Google.
  2. Når du har valgt en flyrejse, skal du vælge muligheden Book via Google, hvis den er tilgængelig.
  3. Indtast passageroplysninger som f.eks. navn, køn, telefonnummer, fødselsdato og mailadresse.
  4. Klik på Fortsæt.
    • Tip! Du modtager muligvis en mail fra Google, når vi behandler din ordre. Din booking er dog ikke bekræftet, før du modtager en bekræftelse fra flyselskabet eller onlinerejsebureauet.
  5. Vælg en gemt betalingsmetode, eller angiv en ny, og klik derefter på Fortsæt.
  6. Hvis muligheden er tilgængelig, kan du klikke på Vælg sæder. Hvis du vil vælge sæder, før du fuldfører reservationen, skal du klikke på Tilføj sæder.
    • Tip! Du kan også vælge sæder på flyselskabets website efter bookingen.
  7. Vælg et sæde til hver passager for hver del af flyvningen, og klik derefter på Udfør
  8. Gennemgå dine personlige oplysninger og rejseplanen, så du er sikker på, at alt er korrekt.
  9. Klik på Book.
  10. Google sender dine rejse- og betalingsoplysninger sikkert til flyselskabet eller onlinerejsebureauet.

Når du har booket

• Når din booking er blevet behandlet, modtager du en bekræftelsesmail fra flyselskabet eller onlinerejsebureauet.
  • Som den part, der er ansvarlig for din booking, yder det relevante flyselskab eller onlinerejsebureau kundesupport til din booking, f.eks. ændringer, aflysninger og håndtering af eventuelle krav eller klager, du har i forbindelse med din flyrejse.

Betalingsmetoder og transaktionsoplysninger

I de fleste tilfælde vil dit kort blive debiteret, når din booking er bekræftet. Visse flyselskaber eller onlinerejsebureauer kan reservere et beløb midlertidigt på dit kort, når de behandler din bookinganmodning.

Accepterede betalingsmetoder
Du kan betale med de understøttede kredit- og betalingskort, der vises under bookingprocessen.
Kort, der er tilmeldt 3D Secure
Du bliver måske bedt om at løse en opgave for at bekræfte kortet under booking.
Sådan ser transaktioner ud på dit kontoudtog
Dit kontoudtog viser en opkrævning fra flyselskabet eller onlinerejsebureauet, ikke fra Google.
Tvister om opkrævninger
Google behandler ikke betalinger for flyrejser. Kontakt flyselskabet eller onlinerejsebureauet, hvis du har spørgsmål. For bekræftede bookinger kan du finde navnet på bookingpartneren og kontaktoplysningerne i de bekræftelsesmails, du har modtaget.

Få oplysninger om din booking

Google sender dig en mail, hvis din booking er gennemført, medmindre bookingpartneren har anmodet om andet. Dette er ikke din bekræftelsesmail. Flyselskabet eller bookingpartneren, der er ansvarlig for din booking, sender din bekræftelsesmail. Kontakt flyselskabet eller bookingpartneren, hvis du ikke modtager en bekræftelse inden for 24 timer.

Tip! Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail inden for 24 timer, skal du tjekke din spammappe eller mappen med uønskede mails.

Annuller din booking, eller lav den om
Hvis du vil ændre eller annullere din booking, skal du kontakte flyselskabet eller onlinerejsebureauet direkte.
Hvis du ikke får en mail med din bekræftelseskode
  • Tjek din spammappe eller mappen med uønskede mails.
  • Hvis du har booket flyrejsen på Google og ikke på flyselskabets eller rejsebureauets website, skal du bruge denne formular til at kontakte os for at få hjælp.
  • Hvis du har booket flyrejsen på flyselskabets eller onlinerejsebureauets website, skal du kontakte dem direkte for at få hjælp.

Sæder, tilvalg og bagage

Sådan forudbetaler du bagage
I nogle tilfælde har du mulighed for at forudbetale eventuelle bagagegebyrer i løbet af det sidste trin i bookingprocessen. Vælg "Tilføj bagage" for at gøre det.

Ellers kan du gå til flyselskabets website, når du har modtaget din bookingbekræftelse. Brug dit efternavn og din bekræftelseskode til at vælge de bagagegebyrer, du gerne vil forudbetale.
Sådan vælger du sæder
Når du har modtaget din bookingbekræftelse, skal du gå til flyselskabets website. Brug dit efternavn og din bekræftelseskode til at vælge ledige sæder for din billettype.
Spørgsmål om tilvalg og kæledyr
Kontakt flyselskabet direkte, da flyselskaber kan have forskellige regler om tilvalg og kæledyr.
Gebyrer for indtjekket bagage og begrænsninger for håndbagage
Flyselskaber kan have forskellige regler og gebyrer for indtjekket bagage samt begrænsninger for håndbagage eller brugen af den øverste bagageopbevaring. Kontakt flyselskabet direkte med spørgsmål om dette, eller gå til deres website.

Andre spørgsmål

Prøv først at kontakte flyselskabet eller rejsebureauet direkte for at få hjælp. Hvis du allerede har kontaktet flyselskabet eller rejsebureauet og stadig har brug for hjælp, kan du kontakte os.

Vilkår og betingelser gælder for din booking

Din brug af "Book via Google" er underlagt Googles privatlivspolitik og Servicevilkår for reservationer i Google Flysøgning.

Reservationer er underlagt det relevante flyselskabs eller onlinerejsebureaus vilkår og betingelser for reservationer.