A partir del 25 de març de 2024, ja no es podran reservar vols amb la funció Reserva a Google. Les reserves existents no es veuran afectades. Si teniu preguntes sobre la reserva que heu fet amb Reserva a Google, podeu contactar amb el partner de reserves que figura a la confirmació de la reserva, així com amb Google.

Reservar vols a Google

Normalment, quan cerqueu vols a Google, teniu l'opció de reservar-los amb una companyia aèria o agència de viatges en línia al seu lloc web. En alguns casos, podeu triar "Reserva a Google" per continuar a Google i completar la transacció amb la companyia aèria o l'agència de viatges. Google només actua com a intermediari per transferir la vostra informació a la companyia aèria o l'agència de viatges de manera segura, i no és una de les parts de la transacció.

Si heu iniciat la sessió al vostre Compte de Google, podeu completar la reserva de manera ràpida i segura amb la informació de contacte i pagament emmagatzemada al vostre compte.

Com es poden reservar vols a Google

Important: totes les reserves es fan directament amb la companyia aèria o l'agència de viatges en línia corresponent. Google no ven bitllets d'avió ni serà una de les parts de la transacció de reserva.

1. Cerqueu vols a Google.
  2. Un cop hàgiu seleccionat un vol, si està disponible, trieu l'opció Reserva a Google.
  3. Introduïu les dades de passatger, com ara el nom, el sexe, el número de telèfon, la data de naixement i l'adreça electrònica.
  4. Feu clic a Continua.
    • Consell: és possible que rebeu un correu electrònic de Google un cop hàgim processat la vostra comanda, però la reserva no estarà confirmada fins que no us ho comuniqui la companyia aèria o l'agència de viatges en línia.
  5. Trieu una de les formes de pagament emmagatzemades o introduïu-ne una de nova i, a continuació, feu clic a Continua.
  6. Si està disponible, pot ser que veieu l'opció Selecciona els seients. Per triar els seients abans de completar la reserva, feu clic a Afegeix seients.
    • Consell: també podeu seleccionar els seients al lloc web de la companyia aèria després de fer la reserva.
  7. Seleccioneu els seients per a cada passatger i per a cada tram del vol i, a continuació, feu clic a Fet.
  8. Reviseu les vostres dades personals i l'itinerari del vol per assegurar-vos que tot sigui correcte.
  9. Feu clic a Reserva.
  10. Google transmetrà de manera segura la vostra informació de pagament i del viatge a la companyia aèria o l'agència de viatges en línia.

Un cop hàgiu reservat

• Un cop s'hagi processat la vostra reserva, rebreu un correu electrònic de confirmació de la companyia aèria o de l'agència de viatges en línia.
  • Com a part responsable de la vostra reserva, la companyia aèria o l'agència de viatges en línia corresponent proporciona assistència tècnica per a la reserva, com ara canvis, cancel·lacions i gestió de qualsevol queixa o reclamació que feu en relació amb el vol.

Formes de pagament i detalls de la transacció

El més habitual és que s'apliqui el càrrec corresponent un cop confirmada la reserva. A més, és possible que algunes companyies aèries o agències de viatges en línia apliquin una autorització temporal a la vostra targeta mentre es processa la sol·licitud de reserva.

Formes de pagament acceptades
Podeu pagar amb les targetes de crèdit i de dèbit acceptades que es mostren durant el procés de reserva.
Targetes amb 3D Secure
Pot ser que tingueu problemes per verificar la targeta a l'hora de reservar.
Com es mostren les transaccions a l'extracte bancari
A l'extracte bancari hi figurarà un càrrec de la companyia aèria o l'agència de viatges en línia, no de Google.
Conflictes relacionats amb els càrrecs
Google no processa els pagaments dels vols. Si teniu cap dubte, contacteu amb la companyia aèria o l'agència de viatges en línia. Pel que fa a les reserves confirmades, trobareu el nom del partner de la reserva i la informació de contacte al correu electrònic de confirmació que hàgiu rebut.

Informació sobre la reserva

Google us enviarà un correu electrònic si la vostra reserva s'ha completat correctament, tret que el partner de reserves hagi sol·licitat que no ho fem. Aquest correu electrònic no és el de confirmació. El correu electrònic de confirmació us l'enviarà la companyia aèria o el partner de reserves responsable. Contacteu amb la companyia aèria o el partner de reserves si no rebeu la confirmació en un termini de 24 hores.

Consell: si no rebeu cap correu electrònic de confirmació durant les 24 hores següents, comproveu la carpeta de correu brossa.

Canviar o cancel·lar la reserva
Per modificar o cancel·lar una reserva, contacteu directament amb la companyia aèria o l'agència de viatges en línia.
Si no heu rebut cap correu electrònic amb el codi de confirmació
  • Comproveu la carpeta de correu brossa.
  • Si heu reservat el vol amb Google, i no pas al lloc web de la companyia aèria o de l'agència de viatges, feu servir aquest formulari per contactar amb nosaltres i obtenir ajuda.
  • Si heu reservat el vol al lloc web de la companyia aèria o de l'agència de viatges en línia, contacteu-hi directament per obtenir ajuda.

Seients, serveis i equipatge

Com es pot pagar l'equipatge per avançat
En alguns casos, podeu fer un prepagament de les tarifes d'equipatge durant el darrer pas del procés de reserva. Per fer-ho, seleccioneu "Afegeix peces d'equipatge".

En cas contrari, visiteu el lloc web de la companyia aèria després de rebre la confirmació de la reserva. Introduïu els cognoms i el codi de confirmació, i seleccioneu les tarifes d'equipatge de què voleu fer un prepagament.
Com es poden seleccionar els seients
Un cop hàgiu rebut la confirmació de la reserva, visiteu el lloc web de la companyia aèria. Introduïu-hi els cognoms i el codi de confirmació, i seleccioneu els seients disponibles segons el tipus de tarifa.
Dubtes sobre els serveis de la companyia aèria o animals domèstics
Contacteu directament amb la companyia aèria, ja que cadascuna pot tenir diferents regles pel que fa als serveis que ofereix i als animals domèstics.
Tarifes d'equipatge facturat i restriccions d'equipatge de mà
Les companyies aèries poden tenir diferents regles i tarifes pel que fa a l'equipatge facturat, així com limitacions d'equipatge de mà i de l'ús dels compartiments superiors. Contacteu directament amb la companyia aèria per resoldre aquests dubtes o consulteu la seva pàgina web.

Altres dubtes

En primer lloc, proveu de contactar directament amb la companyia aèria o l'agència de viatges per obtenir ajuda. Si ja ho heu fet i encara necessiteu ajuda, contacteu amb nosaltres.

Termes i condicions que s'apliquen a la reserva

L'ús que feu de "Reserva a Google" està subjecte a la política de privadesa de Google i les condicions del servei per a les reserves de Cerca de vols de Google.

Les reserves estan subjectes als termes i condicions de reserva de la companyia aèria o l'agència de viatges en línia corresponent.