Kennisgewing

Bespreek op Google vir vlugte is vanaf 25 Maart 2024 nie meer beskikbaar vir nuwe besprekings nie. Bestaande besprekings word nie geraak nie. Jy kan steeds die besprekingvennoot in jou besprekingbevestiging, sowel as Google, kontak vir vrae oor jou huidige Bespreek op Google-bespreking.

Bespreek vlugte op Google

Wanneer jy op Google na vlugte soek, het jy gewoonlik die opsie om by ’n lugredery of aanlyn reisagentskap op hul webwerf te bespreek. In sommige gevalle kan jy “Bespreek op Google” gebruik om op Google te bly en jou transaksie met die lugredery of reisagentskap af te handel. Google tree slegs as 'n tussenganger op om jou inligting veilig aan die lugredery of reisagentskap oor te dra, en is nie een van die partye in die transaksie nie.

As jy by jou Google-rekening aangemeld is, kan jy die bespreking vinnig en veilig afhandel met die kontak- en betaalinligting wat in jou rekening gestoor is.

Hoe om vlugte op Google te bespreek

Belangrik: Alle besprekings word direk by die betrokke lugredery of aanlyn reisagentskap gemaak. Google verkoop nie vliegkaartjies nie, en sal nie een van die partye wees in jou besprekingstransaksie nie.

1. Soek vlugte op Google.
  2. Nadat jy ’n vlug gekies het, kies die Bespreek op Google opsie, as dit beskikbaar is.
  3. Voer passasiersbesonderhede in, soos naam, gender, telefoonnommer, geboortedatum en e-posadres.
  4. Klik Gaan voort.
    • Wenk: Jy kan ’n e-pos van Google af ontvang nadat ons jou bestelling verwerk het, maar jou bespreking is nie bevestig voordat jy bevestiging van die lugredery of aanlyn reisagentskap af ontvang het nie.
  5. Kies ’n gestoorde betaalmetode of voer ’n nuwe een in en klik dan Gaan voort.
  6. Indien beskikbaar, sal jy die opsie vind vir Kies sitplekke. Om jou sitplekke te kies voordat jy die bespreking afhandel, klik Voeg sitplekke by.
    • Wenk: Jy kan ook nadat jy die bespreking afgehandel het, sitplekke op die lugredery se webwerf kies.
  7. Kies ’n sitplek vir elke passasier, vir elke been van die vlug, en klik dan Klaar.
  8. Gaan jou persoonlike besonderhede en vlugreisplan na om seker te maak dat alles korrek is.
  9. Klik Bespreek.
  10. Google sal jou reisiger- en betaalbesonderhede veilig aanstuur na die lugredery of aanlyn reisagentskap.

Nadat jy bespreek het

• Sodra jou bespreking verwerk is, sal jy ’n bevestiging-e-pos van die lugredery of aanlyn reisagentskap ontvang.
  • As die party verantwoordelik vir jou bespreking, verskaf die betrokke lugredery of aanlyn reisagentskap kliëntediens vir jou bespreking, soos veranderinge, kansellasies, en die hantering van enige eise of klagtes wat jy met betrekking tot jou vlug het.

Betaalmetodes en transaksiebesonderhede

In die meeste gevalle sal jou kaart gedebiteer word wanneer jou bespreking bevestig is. Sommige lugrederye of aanlyn reisagentskappe mag dalk ’n tydelike magtiging op jou kaart plaas wanneer hulle jou besprekingversoek verwerk.

Aanvaarde betaalmetodes
Jy kan betaal met ondersteunde krediet- en debietkaarte wat tydens die besprekingsproses getoon word.
Kaarte wat met 3D Secure geregistreer is
Jy mag dalk 'n uitdaging teëkom tydens die bespreking om die kaart te verifieer.
Hoe transaksies op jou bankstaat voorkom
Jou staat sal 'n heffing van die lugredery of aanlyn reisagentskap toon, nie van Google nie.
Dispute oor heffings
Google verwerk nie betalings vir vlugte nie. Kontak die lugredery of aanlyn reisagentskap met enige vrae. Vir bevestigde besprekings kan jy die besprekingvennoot se naam en kontakinligting kry in die bevestiging-e-pos(se) wat jy ontvang het.

Kry inligting oor jou bespreking

Google stuur vir jou 'n e-pos indien jou bespreking suksesvol was, tensy die besprekingvennoot anders versoek het. Hierdie is nie jou bevestiging-e-pos nie. Die lugredery of besprekingvennoot wat vir jou bespreking verantwoordelik is, stuur jou bevestiging-e-pos. Kontak die lugredery of besprekingvennoot as jy nie binne 24 uur bevestiging ontvang nie.

Wenk: As jy nie binne 24 uur 'n bevestiging-e-pos ontvang nie, moet jy jou strooipos- of gemorsposvouer nagaan.

Verander of kanselleer jou bespreking
As jy graag jou bespreking wil verander of kanselleer, moet jy die lugredery of aanlyn reisagentskap direk kontak.
As jy nie 'n e-pos met jou bevestigingskode ontvang nie
  • Gaan jou strooipos- of gemorsposvouer na.
  • As jy die vlug op Google eerder as op die lugredery of reisagentskap se webwerf bespreek het, moet jy hierdie vorm gebruik om ons te kontak vir hulp.
  • As jy die vlug op die lugredery of aanlyn reisagentskap se webwerf bespreek het, moet jy hulle direk kontak vir hulp.

Sitplekke, geriewe en bagasie

Hoe om vooruit te betaal vir bagasie
In sommige gevalle kry jy die geleentheid om enige bagasiefooie vooruit te betaal tydens die laaste stap van die besprekingsproses. Kies “Voeg bagasie by” om dit te doen.

Andersins kan jy die lugredery se webwerf besoek nadat jy jou besprekingbevestiging ontvang het. Gebruik jou van en bevestigingnommer en kies die bagasiefooie wat jy vooruit wil betaal.
Hoe om sitplekke te kies
Besoek die lugredery se webwerf sodra jy jou besprekingbevestiging ontvang het. Gebruik jou van en bevestigingskode en kies beskikbare sitplekke wat binne jou tariefklas val.
Vrae oor lugrederygeriewe of troeteldiere
Kontak die lugredery direk aangesien elke lugredery verskillende reëls oor geriewe en troeteldiere mag hê.
Fooie vir ingeboekte bagasie en beperkings op handbagasie
Lugrederye kan verskillende reëls en fooie vir ingeboekte bagasie hê, asook beperkings op handbagasie of die gebruik van die oorhoofse pakplek. Kontak die lugredery direk met hierdie vrae, of raadpleeg hulle webwerf.

Ander vrae

Probeer eerste die lugredery of reisagentskap direk kontak vir hulp. Indien jy reeds die lugredery of reisagentskap gekontak het en steeds hulp benodig, kontak ons.

Bepalings en voorwaardes is van toepassing op jou bespreking

Jou gebruik van "Bespreek op Google” is onderhewig aan Google se privaatheidsbeleid en die Google Flight Search se besprekingsdiensbepalings.

Besprekings is onderhewig aan die betrokke lugredery of aanlyn reisagentskap se bepalings en voorwaardes vir besprekings.