Ändra valuta, språk eller land

Google Flights går att anpassa för många länder, språk och valutor.

När du besöker Google Flights avgörs standardinställningen av datorns plats och webbläsarens inställningar.

Välja land

Landet du väljer för Google Flights kan påverka vissa delar av sökningen och köpet. Följande alternativ kan vara annorlunda i olika länder:

• Bokningspartner: till exempel flygbolag och onlineresebyråer.
  • Betalningsmetoder: till exempel kredit- eller bankkort.
  • Återbetalningspolicyer: i USA har du till exempel vanligtvis 24 timmar på dig att ändra eller avboka ett flyg utan kostnad.

Ändra inställningar för land, språk och valuta

Om du vill använda andra inställningar kan du ändra standardinställningarna för valuta, språk eller land.

Så här ändrar du valuta, land eller språk:

1. Öppna Google Flights.
  2. Rulla ned till slutet av sidan och lokalisera rullgardinsmenyerna för språk, land och valuta.
    • Om du vill välja ett språk klickar du på Språk.
    • Om du vill välja en valuta klickar du på Valuta.
    • Om du vill välja ett land klickar du på Land.