Tilpass land, språk eller valuta

Google Flyreiser kan tilpasses for mange land, språk og valutaer rundt om i verden.

Når du går til Google Flyreiser, baseres standardversjonen på posisjonen til datamaskinen din samt innstillingene i nettleseren.

Om valg av land

Landet du velger i Google Flyreiser, kan ha innvirkning på enkelte aspekter ved søk og kjøp. Følgende alternativer kan variere fra land til land:

• Bestillingspartnere, for eksempel flyselskaper og reisebyråer på nett.
  • Betalingsmåter, for eksempel kreditt- eller debetkort.
  • Refusjonsretningslinjer: I USA kan du for eksempel vanligvis endre eller kansellere flyreiser innen 24 timer uten å måtte betale gebyr.

Endre innstillingene for land, språk og valuta

Hvis du vil bruke andre innstillinger, kan du endre standardinnstillingene for land, språk eller valuta.

Slik endrer du land, språk eller valuta:

1. Gå til Google Flyreiser.
  2. Rull helt ned på siden, og finn rullegardinmenyene for land, språk og valuta.
    • For å velge språk, klikk på Språk, og gjør et valg.
    • For å velge valuta, klikk på Valuta, og gjør et valg.
    • For å velge land, klikk på Land, og gjør et valg.