Valuutan, kielen tai maan vaihtaminen

Google Lennoilla on omat sivustot eri maissa, ja sen kielen ja valuutan voi vaihtaa.

Kun avaat Google Lennot, tietokoneesi sijainti ja selaimesi asetukset määrittävät oletusnäkymän.

Maan valinta

Google Lennoille valitsemasi maa voi vaikuttaa lentohakuihin ja ostoksen tekemiseen. Seuraavat vaihtoehdot voivat vaihdella maan mukaan:

• yhteistyökumppanit, kuten lentoyhtiöt ja matkatoimistot
  • maksutavat, kuten credit- ja debit-kortit
  • hyvityskäytännöt, esimerkiksi Yhdysvalloissa useimmilla palveluntarjoajilla on 24 tunnin peruutusoikeus.

Maan, kielen ja valuutan asetusten vaihtaminen

Voit halutessasi muuttaa valuutan, kielen tai maan oletusasetusta.

Valuutan, maan tai kielen vaihtaminen:

1. Mene Google Lentoihin.
  2. Vieritä sivun alalaitaan, josta löydät kielen, maan ja valuutan avattavat valikot.
    • Valitse kieli klikkaamalla Kieli ja valitse sitten haluamasi kieli.
    • Valitse valuutta klikkaamalla Valuutta ja valitse sitten haluamasi valuutta.
    • Valitse maa klikkaamalla Maa ja valitse sitten haluamasi maa.